2016.06.02. 10:46 – Hirdetés

Jövő szerdán indul az Open Road Fest

VIP-belépőt és élménymotorozást nyerhetsz

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

open_road_06.jpg

Kevesebb, mint egy hét múlva végre kitárja kapuit Magyarország legnagyobb zenei és motoros fesztiválja, aminek még a hírességek sem tudnak ellenállni, június 8-án ezért ők is Alsóörs felé veszik az irányt! A már tradícióvá vált motoros felvonulás idén sem marad el, sőt izgalmas vezetett túrák során járhatják be a legszebb hazai tájakat a kalandorok. A részletekért olvass tovább!

Az első közös gurulás a Zirc melletti Tündérfarmra vezet, amit egy ebéd és agyaggalamb lövészet zár, de a csütörtöki borospince látogatással egybekötött Majthényi túra és a pénteki motorozás is meglepetéseket tartogat. A fesztivál különleges hangulata több hírességet is magával ragadott: Kozsót és Kertész Ricsit is beszippantotta a szabadság és Harley világa, akik a fesztivál első napján együtt motoroznak velünk egy-egy 2016-os Harley-Davidsonon. A V2-es motorok hívó szavára Kiss Viki, a leggyorsabb magyar motorversenyzőnő sem tudott nemet mondani, aki ugyan a mindennapokban és a pályán egy ZX10-es Kawasakit nyúz, de a fesztiválon egy Night Rod Special nyergében csatlakozik a motoros túrához a fesztivál első napján.

open_road_08.jpg

Ha érzed a rock zene dübörgését a mellkasodban, hallod a motorok zúgását, látod az önfeledten mosolygó arcokat, akkor biztos lehetsz benne, hogy megérkeztél a 17. Harley-Davidson Open Road Fest-re. Még mindig nem késő jegyet váltani!  Két kattintás és máris az e-mail fiókban landol a belépő a szabadság és zene birodalmába, sőt egyetlen mozdulattal megduplázható az élmény: légy VIP és élvezd a fesztivált prémium változatban. Regisztrálj és vegyél részt a nyereményjátékban, ahol megnyerheted a 4 főre szóló VIP belépőt, egy teljesen felszerelt mobil home-ot, valamint egy élménymotorozást az általod választott legújabb H-D modellel.

Légy részese te is a felejthetetlen élménynek, tombolj hajnalig a legjobb hazai és nemzetközi előadók koncertjein és Feel the Freedom június 8. és 12. között Alsóörsön, a Pelso Campingben!

További információk a fesztivál honlapján és a Facebook-eseményen


hirdetés programajánló fesztivál alsóörs open road fest



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása