2016.06.06. 10:15 – Lángoló

Koncertklip és CD-s nyereményjáték a Sonartól

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Harmadik lemezének bemutatóján van túl a SoNaR zenekar. Aki lemaradt a lemezbemutató koncertről, annak fentebb egy kis ízelítő, mit hagyott ki. Most – túl a lemezbemutató koncerten – megmutatják egy videón, milyen volt a buli hangulata.

Az első lemezünket egy színházban mutattuk be, a másodikra 3D vetítést csináltunk, most meg egy romos ház udvarán játszottunk, ahol ismét körbevett minket a közönség. Azt hisszük, mindegyik bemutatónk mély nyomot hagyott a rajongókban és persze bennünk is.

Az új nagylemezük premierje amúgy itt volt a Lángolón, és most ebből a CD-ből lehet nyerni hármat is, amihez csak az alábbi kérdésre kell válaszolni, azaz Sonar-játék tárggyal elküldeni a jatek@langologitarok.hu címre a megfejtést. 

Mi a SoNaR új lemezének a címe?

1. Celluloid

2. Horizont

X. On Air


játék premier pop hír sonar instrumentális



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása