2016.06.06. 11:00 – Lángoló

Vajdasági fesztiválnak írt himnuszt a Cloud 9+, Dj Lennard, Gabriel B és MC Fedora közösen 

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

lovecantdestroy_post_01.jpg

A Cloud 9+ Love Can’t Destroy címmel Dj Lennarddal és Gabriel B-vel koprodukcióban írta meg Szerbia egyik legjelentősebb elektronikus zenei fesztiváljának himnuszát. A Green Future Festival hivatalos dalához videó is készült, ez debütál alább itt a Lángolón.

Az élő hangszeres rock/hip-hop zenét drum’n’bass-szel és dubsteppel vegyítő Cloud 9+ idén már harmadszorra szerepel a vajdasági Green Future Festival nagyszínpadán, ahol annyira megszerették őket, hogy a rendezvény szervezői felkérték a csapatot, hogy Dj Lennard és Dj Gabriel B ötlete alapján közösen készítsék el a fesztivál himnuszát. Ennek a csapatmunkának lett az eredménye a Love Can’t Destroy, amelyben Fedora is énekel.

A dal a fesztivál szerelemről szól. Amikor megismerkedsz egy lánnyal egy fesztiválon, és a kedvéért mindent hátra hagysz, és nem foglalkoztok semmi mással csak egymással. A szerelem nem tud fájni, rombolni, ha tisztába vagyunk azzal, hogy csak erre a kis időre vonatkozik és hagyjuk magunkat sodródni.

– foglalja össze a dal mondanivalóját Szivák Zsolt, a csapat egyik frontembere, aki Fedorával közösen egyben a dal szövegírója. A Love Can’t Destroy egyébként a megszokottakhoz képest egy könnyedebb, több elektronikát beépítő szám lett, amelyben fúvósok is szerepelnek. A dal klipjét a tavalyi Green Future Festivalon forgatták, majd később stúdiófelvételekkel színesítették.

A Cloud 9+ egyébként augusztus 10-én lép fel idén a fesztiválon, ahová elkíséri őket Fedóra is, és ezen a napon lép fel ugyanitt Dj Lennard és Dj Gabriel B is. Aki mégse jut el a szerbiai Adára, annak sem kell aggódnia, mert a csapat szinte az összes létező hazai fesztiválon fellép. Többek között szerepelnek majd a Volt, a Strand, az Effot, a Campus, a Fezen és az East Festen. Augusztus 4-re pedig az eddigi leglátványosabb koncertjükre készülnek a Budapest Parkban.

A Green Future Festival egyébként a legnagyobb elektronikus zenei fesztivál a Vajdaságban, a szerbiai Ada városában, Szegedtől mindösszesen 50 km-re. Az elektronikus zenei esemény rengeteg látogatót vonz, az országhatáron túlról is. Külön ízt ad az öt napos nyári fesztiválnak, hogy a három helyszín egy strandon helyezkedik el, medencékkel, csúszdákkal és egy nagy kempinggel övezve. A Green Future Festival az idei évben augusztus 9-13-ig várja a látogatókat.

Itunes: https://itunes.apple.com/us/album/id1120677475?app=itunes
Spotify: https://play.spotify.com/album/5iIHogXsJHcpK1jBwqRbR4
Deezer: http://www.deezer.com/album/13269633


premier rock hiphop hír drumandbass mc fedora cloud9+ dubsteb dj lennard dj gabriel b green future festival



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása