2016.06.09. 13:01 – Hirdetés

Nyerj páros belépőt és utazást az Ibanez Gitárfesztiválra!

A rendezvény fő fellépője Steve Vai és zenekara

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

vai_logozott.jpg

Június 18.-án, azaz jövő szombaton igazán különleges program várja a gitárfanatikusokat. Igaz, ezúttal nem Budapesten, hanem a németországi Gutenstettenben, amely egy kisváros Bajorországban, nagyjából félúton Nürnberg és Würzburg között. Hogy miért érdekes akkor ez mégis? Azért, mert a Meinl Distribution és az Ibanez Magyarország felajánlásában most négy olvasónk elutazhat az eseményre, ahol rengeteg nagynevű gitáros mellett fellép Steve Vai is. Emellett egyedülálló gitárritkaságok, hangszerkiállítás, gitárbemutatók, és sok más érdekes program várja a látogatókat. Ha van kedved eltölteni egy németországi gitárfesztiválon a jövő hétvégét, mindenképpen érdemes játszanod!

2013 után idén második alkalommal rendezik meg a bajorországi Gutenstettenben az Ibanez Gitárfesztivált, amelyen a szokásos hangszerkiállítás mellett olyan neves gitárosok tartanak bemutatót, mint Paul Waggoner, Martin Miller, vagy magyar részről Lukács Peta.  A részletes programért érdemes szétnézned ezen az oldalon. A hazai forgalmazó Meinl Distribution jövő pénteken reggel egy magyar különítményt indít Németországba, a buszon pedig néhány szerencsés olvasónk számára is van ülőhely. Mindössze annyit kell tennetek, hogy válaszoltok néhány nem túl nehéz kérdésünkre, és szabaddá teszitek magatokat jövő hétvégére.

A nyeremény tartalmazza az utazást, valamint két-két páros belépőt a szombati rendezvényre, ahol ingyenesen kempingezhet minden látogató. Szóval ha van olyan zenész haver, netán családtag, aki szintén veled tartana, mert érdekli a fesztivál, kicsit továbbképezné magát, vagy egyszerűen csak eltöltene egy hétvégét egy csendes német kisvárosban, amíg kipróbálod a legújabb kilenchúros modellt, érdemes neki is szólni, hogy még nagyobb esélyetek legyen a nyerésre!

Jöjjenek a kérdések!

1. Kinek a zenekarában kezdte pályafutását Steve Vai?

    a. Frank Zappa
    b. David Coverdale
    c. David Lee Roth

2. Idén melyik lemezéhez kapcsolódik speciális turné?

     a. Passion and Warfare
     b. Alien Love Secrets
     c. Ultra Zone

3. Mikor alapították Japánban az Ibanez céget?

     a. 1944
     b. 1957
     c. 1979

+ 1. Az alábbiak közül melyik egy Ibanez típus neve?

     a. RG
     b. Universe
     c. Talman

A megfejtéseket szokás szerint a jatek@langologitarok.hu e-mail címen várjuk Ibanez-játék megjelölésű levélben, ezúttal jövő kedden, azaz június 14.-án éjfélig. Nem sértődünk meg, ha megosztjátok ezt a cikket a Facebook-idővonalatokon, vagy ha kedvelitek az Ibanez Magyarország Facebookját! Várjuk a megfejtéseket, szerdán sorsolunk, aztán lehet csomagolni, mert pénteken reggel indul a busz az Ibanez Gitárfesztiválra!


hirdetés németország nyereményjáték steve vai lukács peta ibanez gitárfesztivál



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása