2016.06.22. 15:40 – Szponzorált Tartalom

A Lángolóval még bejuthatsz a Volt fesztivál telt házas, Iron Maiden-es napjára

Nyerj napijegyet a VOLT Fesztivál pénteki napjára a Simple alkalmazás felajánlásában

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

maiden_volt.jpg

Az idei VOLT legnagyobb dobásának kétségkívül az Iron Maiden koncertje ígérkezik. Steve Harris és zenekara a Book of Souls lemez turnéjával ér el Sopronba, és ahogy ma már írtunk róla, nem csak a pénteki nap telt házas, de az összes bérlet is elfogyott a fesztiválra. A jó hírünk viszont az, hogy egy szerencsés olvasónkat még ingyen be tudjuk juttatni a Simple alkalmazás és a Lángoló Gitárok ma induló közös játékában!

A Simple egyre népszerűbb mobilalkalmazás, mellyel már tavaly is sok ezren mentek be olcsóbban a nagy fesztiválokra. Az app segítségével idén is gyorsan, egyszerűen és 2000 forinttal olcsóbban veheted meg a napijegyed vagy a bérleted a Volt, a Balaton Sound, a Sziget, a Strand, és a B.my.Lake fesztiválokra. Ráadásul, ha most részt veszel a játékban, akkor az első jegyvásárlásnál még extra 222 Forint kedvezményt is kapsz. Keresd Az Én Fesztiválom csempét az appban, és fesztiváljegyedért nem kell a pénztárig menned, sem kinyomtatnod. A belépő egyenesen a mobilodban landol, és elég a kijelzőn felmutatnod a bejáratnál!

A játék sem lesz ennél bonyolultabb, hiszen mindössze egy egyszerű kérdésre kell válaszolnotok, ami a következő:

Hogy hívják az Iron Maiden kabalafiguráját?

  1. Vic
  2. Snaggletooth
  3. Eddie

Fontos, hogy ezúttal nem a szokásos e-mailben várjuk a megfejtéseket!

A játék menete a következő:

Töltsétek le a Simple alkalmazást (Android, iOs, Windows Phone) az okostelefonotokra, regisztráljatok be, majd ott a "Kuponjaim" menüpontban aktiváljátok a VOLT Fesztivál harmadik napjára szóló kupont a helyes válasz beírásával!

Figyelem: vigyázzatok a helyes gépelésre!

A kupon aktiválásának a határideje: 2016. június 27., azaz jövő hét hétfőn reggel 9:00.

A sorsolást követően a Simple alkalmazás munkatársai felveszik a kapcsolatot a szerencsés nyertessel, aztán irány Sopron és az Iron Maiden koncertje!

Az alkalmazással kapcsolatos további információkat a Simple – Az én fesztiválom oldalon, a Facebookon, és az alkalmazásban találsz!


sopron szponzoráció volt nyereményjáték iron maiden otp simple



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása