2016.06.28. 16:54 – dankógábor

Elindult a 2016-os Volt fesztivál

Volt 2016

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

voltcsudaisandor.jpg

Ma van a soproni Volt fesztivál nulladik napja, ami idén egyenlő a Petőfi Zenei Díj nagyszabású átadójával. A díjat idén először osztják ki azok között, akiket a legtöbbet játszottak a Petőfi Rádióban. Van egy rakás kategória, úgy mint legjobb férfi előadó, legjobb női előadó, legjobb koncert stb. Szóval a díjátadókon szokásos dolgok. A műsor is a szokásos lesz, mármint úgy értem, hogy nagyszabású díjátadós, olyan, amilyen a Volt történetében még nem volt, de Magyarországon sem sok. Különleges produkciókat ígérnek olyanok, mint a Punnany Massif, a Wellhello, Rúzsa Magdi, a Margaret Island, a Halott Pénz és a Szabó Balázs Bandja, de a belga Lost Freqencies is színpadra lép. Az estet három nagykoncert zárja, Ella Eyre, Wilkinson és Ákos részvételével. A gálát a Duna World, a Petőfi TV és a petőfilive.hu élőben közvetíti. (Fotó: Csudai Sándor)

Holnap meg indul a normál buli. Erre amúgy a bérletek mind elkeltek elővételben, illetve az se induljon már el jegy nélkül, aki péntekre, az Iron Maiden-es napra menne, mert az már teljes telt ház. A többi napra még vannak jegyek, ezeken olyan zenekarok, előadók lépnek fel, mint a Prodigy, a Slayer, az Axwell – Ingrosso páros, Wiz Khalifa, Stereo MC’s vagy Paul Kalkbrenner.

De a nagyobb magyar zenekarok is mind itt lesznek. Itt is ünnepel például a Quimby, akik idén 25 évesek, de lesz Wellhello, Halott Pénz, Punnany Massif, Kiscsillag, Magna Cum Laude, Brains, Fish!, Hősök, The Biebers, Cloud 9+, Péterfy Bori & Love Band, Margaret Island, Kelemen Kabátban, Bëlga vagy Irie Maffia is sok más mellett. 

A Telekom Téren a zeneszeretők mellett a sportrajongók is jól járnak, ugyanis a koncertek között (lesz itt GusGus, Alle Farben, Karányi lemezbemutató, Metzker Viki, Lotfi Begi, Jan Blomqvist & Band és sok-sok minden) itt követhetjük a foci EB eseményeit is.

Sopron Színpad - Heti Válasz Borfesztivál + Poncichter Negyed pedig a tájjellegű borok mellé elég változatos zenei programmal készül, a Kutya Vacsorájától a Kaukázusig, a Bikinitől Kis Grófóig.


fesztivál hír volt



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása