2016.07.05. 13:44 – Hirdetés

Nyerj jegyet a Firkin csütörtöki koncertjére!

Lángoló Játék

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

10.JPG

Nagy iramban robog tovább a Firkin őrült szekere. Nemrég még a magyar labdarúgó-válogatottnak írt, Focimese című szám kapcsán hallhattunk a zenekarról, azóta azonban egy Fonogram-díj is bekerült a Firkin vitrinjébe. Az ír-punk magyar helytartói a Finger In The Pie című lemezükkel diadalmaskodtak a díjátadón.

Úgy tűnik, hogy négy Fonogram jelölés után a külföldön bezsebelt elismerések itthon is meghozták a várva-várt eredményt: a Firkin, a Buda Folk Band, Cimbaliband, Ferenczi György és a Rackajam, Sebő-Együttes ötösből került ki győztesen a Fonogram gálán. 

A Firkin július 7-én, a Barba Negra Track-ben nyárindító bulival fogja megünnepelni ezt a nagyszerű hírt. A buli külön érdekessége, hogy a közönség között számos értékes nyereményt fog kisorsolni a zenekar. A fődíj egy kétfős, őszi dublini hétvége lesz, szállással, repülőjeggyel és Guinness gyárlátogatással. 

Erre a bulira lehet tőlünk két páros jegyet nyerni!

Nem kell mást tenni érte, csak Firkin-játék tárggyal a jatek@langologitarok.hu címre elküldeni, hogy hány nagylemeze van a zenekarnak.


játék punk hír kelta firkin



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása