2016.07.12. 16:16 – Hirdetés

Közkívánatra újraindult a jegyelővétel a Rockmaratonra

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

napalm.jpg

Teljes gőzzel dübörög a világ leghosszabb rockfesztiválja Dunaújvárosban: a Rockmaraton szervezői a beérkezett nagy számú kérésnek engedve újraindították az elővételt a fesztivál még hátra lévő napjaira. Idén első ízben 10 napos a Rockmaraton, július 8-17. között a dunaújvárosi Szalki-szigeten gyűlnek össze a rock és metal zenét kedvelők. Három napon vannak túl a fesztiválozók és még messze a vége: a folyamatosan érkező kéréseket figyelembe véve a szervezők úgy döntöttek, újraindítják a jegyelővételt a rendezvényre.


Július 13-tól minden napra az azt megelőző este 18.00 óráig van lehetőség belépőt váltani a Ticketportál rendszerében online és országszerte a jegyirodákban. Elővételes jegyek online ide kattintva! A helyszínen változatlanul 0-24-ben válthatóak készpénzért napijegyek és bérletek, SZÉP kártyával minden nap 10-22 között van lehetőség vásárolni, mindegyik zseb terhére.

A 26. Rockmaraton első hétvégéjén remek volt a hangulat, a Fesztivál minden nap képes és videós összefoglalóval jelentkezik. A szombati nap videóját itt találjátok

Weboldal: http://rockmaraton.hu
Facebook: https://www.facebook.com/rockmaraton
Facebook esemény: http://on.fb.me/23Tf0AG
Instagram: https://www.instagram.com/rockmaraton


fesztivál program rockmaraton jegyelővétel



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása