2016.07.16. 10:19 – dankógábor

A színpadon mondta le rockmaratonos koncertjét a Megadeth

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

megadetrockmaraton.jpg

Dave Ellefson basszusgitáros lábfejtörése miatt lemondta rockmaratonos koncertjét a Megadeth. Már ez is szomorú a hazai rajongóknak, mivel a legutóbbi, 2014-re tervezett bulit is lemondták, most viszont a lehető legkellemetlenebb módon tették: akkor, amikor a zenekarnak már fel kellett volna mennie a színpadra. Ellefson ugyanis a kezdés előtt két és fél órával lépett olyan rosszul, ami miatt sínbe kellett tenni a lábát. Helyszíni beszámolók, illetve a sajtóközlemény szerint a basszusgitáros egyébként vállalta volna a fellépést, vidám volt a történtek ellenére is, a zenekarvezető Dave Mustaine és a menedzser viszont úgy döntött, mégsem lépnek fel.

Pedig Mustaine a lábtörés utáni, sixxnek adott interjújában még azt mondta, hogy volt már ennél rosszabb esetük is, nem tudja elképzelni, hogy emiatt lemondják a bulit. Végül mindenfajta bejelentés nélkül akartak elmenni a fesztiválról, amit a szervezők nem engedtek, így végül maga Mustaine ment fel a színpadra, hogy elmondja mi történt. A szervezők egyébként pert terveznek, de az sem elképzelhetetlen, hogy a zenekar kezd el perelni a baleset miatt, mondván hogy nem volt megfelelő a talaj a backstage-ben. A zenekar egyébként a ma esti szlovákiai koncertjét is lemondta. Arról egyelőre nincs hír, hogy a vasárnap lengyel bulival mi lesz. FRISSÍTÉS: A vasárnapi koncertet is lemondták.


fesztivál hír rockmaraton megadeth



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása