2016.07.16. 19:12 – Gnosis

A Tankcsapda dupla feldolgozáslemeze durvább lesz, mint ahogy gondoltuk

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A pár nappal ezelőtti találgatásaink sűrű erdejébe most a legújabb Tankcsapda-interjú hoz némi pislákoló fényt, hogy mi is lesz ez a duplalemezes új kiadványuk valójában. A beszélgetésből kiderül, hogy a lemez egyik felén a Tankcsapda fog olyan általuk nagyra tartott zenészektől-zenekaroktól feldolgozásokat csinálni, mint a Kispál és a Borz vagy a Bonanza Banzai.

Fejes Tamás: Ilyet még nem csinált a Tankcsapda,  de más sem. Mármint ennyire komplex formában egy dupla lemezen.Mert ha megnézed ezt a projektet, akkor azt fogod látni, hogy amikor kijön majd a dupla CD, hogy a Tankcsapda ezzel összekapcsol két világot. A múlt nagy zenekarait és a mai bandákat, előadókat. Az egyik oldalon ott van Kóbor Mecky, Benkő Laci, Földes Hobó, Vikidál Gyula, a szövegíró Horváth Attila, Kukovecz Gábor, Paksi Endre...A másik oldalon meg ott vannak a mai csapatok, a mai magyar zenei világ.

A mai magyar zenei világból pedig, akik biztosan készítenek Tankcsapda-feldolgozást, az többek között Ákos, az Alvin és a Mókusok, az Ektomorf, a Wellhello és Majka. Utóbbi például a Legjobb mérget fogja újraértelmezni. A lemez egyfajta küldetés lesz, hogy közelebb hozza a rock és nem rock rajongókat. Mindegyik zenei oldalnak megmutatva azt, hogy a saját műfaján kívül is vannak értelmes zenék. (Forrás: Metal & Hard Rock Hammerworld No. 286, 2016/07, 37-38. oldal.)


hír tankcsapda



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása