2016.07.20. 15:09 – dankógábor

Már Dave Mustaine is látta a Rockmaraton főszervezőjének beszédét

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Ahogy azt az már megírtuk, a Megadeth rockmaratonos fellépése (hivatalosan) lábtörés miatt elmaradt, ezen pedig nem csak a rajongók, de a főszervező, Varga Zoltán is úgy kiakadt, hogy kissé elragadtatta magát a színpadon, és olyan dolgokat is elárult a zenekarról, a szerződésről, amiket nem szoktak a nyilvánosságra hozni. Várható volt, hogy ez eljut a Megadeth menedzsmentjéhez, az viszont némileg meglepő, hogy egy twitteres kérdésre maga Dave Mustaine válaszolt. A kérdező azt firtatta, visszajön-e a zenekar bepótolni az elmaradt bulit, amire a Megadeth főnöke azt reagálta, hogy 

Igen, de egy új promóterrel. Bárki, aki úgy elárulja a zenekar szállodájának a nevét, ahogy ő tette, hogy ezzel ártson a csapatnak, szar alak.

Szóval ez alapján nem számíthatnak könnyű menetre a Rockmaraton szervezői, akik tárgyalnak a Megadeth menedzsmentjével egy esetleges kárpótlásról. (Fotó: Rockmaraton)

Jakab Zoltán, a Rockmaraton produkciós vezetője egy facebookos posztjában egyébként mindenben cáfolja, az Indexnek interjút adó Mustaine-t, aki azt mondta, hogy a sötétség, a sár és a szervezők figyelmetlensége miatt tört el Dave Ellefson basszusgitáros lába. Jakab ezzel szemben elárulja, hogy a zenész saját hibájából esett el, ezt már ott el is ismerte, valamint ráfogta a cipőjére a balesetet. Később pedig a kórházból már visszatért, sántikáló Ellefson az épp elmenőfélben lévő kocsiból is kiugrott, hogy játsszák már le ezt a bulit, de Mustaine annyira hajthatatlan volt, hogy az ülésen át rugdosta a sofőrt, hogy menjenek már el a helyszínről. Jakab azt is elárulta, hogy még a Megadeth produkciós menedzsere, valamint az asszisztense is elmondták, mennyire sajnálják a történteket, de a döntés a fejük fölött történt, nem tehetnek semmit. Tulajdonképpen a mai napig nem tudni, hogy Mustaine miért döntött így, de a lemondást is nyugodtan, barátságosan közölte Jakabbal, aki teljes mértékben megérti Varga Zoltán főszervező kiakadását.

...felesleges takarózni, meg mutyizni a számokkal, legyetek szívesek és számoljátok ki magatoknak, hogy mekkora összeg lett oda, majd utána annak fényében legyetek szívesek élcelődni azon az emberen, aki éjt nappallá téve dolgozik azon, hogy legyen egy olyan rockfesztivál az országban, ahol a metal és rockzene szinte minden vadhajtását meghallgathatod, igencsak jutányos áron. Én el sem tudom képzelni, hogy a helyében mit tudtam volna mondani és képzeljétek el azt, hogy egy 18 órás műszak végén mi, a háttércsapat, színpadmesterekkel, cateringes csajokkal, fény- és hangtechnikusokkal, stage handekkel, beengedőkkel, biztonságiakkal, karbantartókkal, takarítókkal, promóterekkel, backline technikusokkal karöltve megtörve álltunk ott, mert hatalmasat mentünk együtt úgy, hogy mi akkor is megkapjuk a fizetésünk, ha van, ha nincs Megadeth, de annyira magunkénak éreztük a napot, hogy ez mindannyiunk veresége volt. Abban az érzelmi és idegi állapotban hiába is esett Zoli túlzásokba a színpadon, képtelen vagyok hibáztatni őt.


fesztivál hír rockmaraton megadeth



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása