2016.07.25. 16:53 – Szponzorált Tartalom

Csütörtökön Steve Vai a Budapest Parkban

Itt a nyereményjáték második része

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

steve_vai_5_23_12_1.jpg

Már csak néhány nap van hátra csütörtökig, amikor Steve Vai a mára klasszikussá érett Passion And Warfare huszonötödik évfordulós turnéjával a Budapest Parkban lép fel. Ennek örömére jöjjön a pénteken indult játékunk második része, amelyben közöljük a még hátralévő kérdéseket. Aki szeretné páros VIP belépővel a zsebében a Budapest Park legjobb helyéről, a Heineken Lounge teraszáról megnézni a koncertet, emellett Ibanez ajándékcsomagot, ingyenes sörfogyasztást nyerni, jól teszi, ha tovább olvas!

A páros VIP belépő mellé az Ibanez Magyarország felajánott nyerteseinknek egy-egy ajándékcsomagot, melyben rengeteg olyan dolog található, aminek minden gitáros hasznát veheti: húrkészlet, Steve Vai pengetők, szerszámkészlet, bögre, póló, napszemüveg. Érdemes tehát csatlakozni most, a második fordulóban is a játékhoz!

Összesen hat kérdésre várunk választ. Az első hármat a pénteki cikkben találod meg, a második adagot most közöljük. Ahogy korábban írtuk, nem árt, ha ismered és szereted Steve Vai munkásságát, de kis utánajárással az összes kérdésünk megválaszolható. A második részben a következők várjuk a választ:

4. Mi volt a neve az első sorozatgyártott héthúros gitárnak, melynek kifejlesztésében Steve Vai is közreműködött?

            a. Ibanez Universe

            b. Ibanez Prestige

            c. Ibanez Apex


5. Az alábbiak közül ki volt Steve Vai gitártanára?

             a. Rick Rozz

             b. Marty Friedman

             c. Joe Satriani


6. Melyik neves gitáros játszott korábban Steve Vai turnécsapatában?

             a. Tony MacAlpine

             b. Andy Timmons

             c. Nocturno Culto

Természetesen nem sértődünk meg, ha a koncerthez kapcsolódó eseményt megosztjátok a Facebook-oldalatokon. Válaszolhattok külön-külön, vagy egyszerre a két forduló kérdéseire. A megfejtéseket 2016. július 26.-án, tehát holnap délig várjuk Lángoló - Ibanez Gitárterasz tárgyú levélben a jatek@langologitarok.hu e-mail címre! Közvetlenül utána sorsolunk, a nyertest a szokásos módon e-maiben értesítjük.


gitár programajánló nyereményjáték steve vai ibanez budapest park



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása