2016.07.26. 15:01 – herma

Hallgasd meg a Troopert hárfán - A Harp Twins a temetőben zenélgetett

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

harp_twins.jpg

Két igen csinos fiatal hölgy úgy döntött, hogy megmutatják a világnak, hogy hangzik legkedvesebb hangszerükön az Iron Maiden klasszikusa. De az ilyesmi nem egy egyszeri kilengés náluk, hiszen a Camille-ból és Kennerly-ből álló ikerpár hol rock vagy metál klasszikusokat játszik, hol videójáték- és filmzene átiratokat ad elő a lemezein. Úgyhogy a Trooper csak a legújabb áldozat, és ha klikkeltek egyet, mindjárt találkozhattok a Metallica és a Guns 'N Roses egy-egy híres dalával, meg még egy kis Csillagok háborúja egyveleget is meghallgathattok.

Hát, rejtély számomra, hogy miért ezt a piknikezésre is kiválóan alkalmas, napfényes sírkertet választották a lányok az Iron Maiden nótához, remélem senkinek nem lesznek álmatlan éjszakái tőle:

Ha Metallica, akkor természetesen One, és hogy még hitelesebbek legyenek, egy (azaz one) hangszeren is adják elő a dalt, méghozzá egy erre kiválóan alkalmas, lepukkant építési területen:

Mint alább hallható, Slash és Axl újra aktív bandájának Sweet Child 'O Mine slágere szinte maga kérte, hogy játsszák már el hárfán. Szerencsére az újfent dögös csajoknak sikerült találniuk egy olyan utat a produkcióhoz, ahol már legalább húsz éve nem járt autó, így biztonságban művészkedhettek:

A csillagok háborúja kapcsán nagyon komolyan vették a feladatot a lányok, és az egyes zenei témáknak megfelelően a jelmezeket és a háttérhelyszíneket is váltogatják. Nemcsak a sivatagba mentek ki jedi lovagként bóklászni, de az evok szerep kedvéért az Endor bolygóra is ellátogattak:

 


star wars videó guns n roses metallica iron maiden hárfa harp twins



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása