2016.07.26. 16:30 – Szponzorált Tartalom

Hangolj be telefonnal!

Ingyenes Boss Tuner mobil alkalmazás okostelefonhoz és tablethez

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

boss_tuner_app_s_gal.jpg

Mint az közismert, bizonyos zenészek hajlamosak élből elutasítani az újításokat, és semmiben sem bízni, ami nem legalább negyven kiló, vagy nincs benne elektroncső. Pedig néha az új technológiákra is érdemes figyelni, hiszen számos problémára kínálnak gyors és egyszerű megoldást. Hangolnia például majdnem mindenkinek kell, és mivel manapság már az olyan kemény arcok is a telefonjukat babrálják az öltözőben, mint a Marduk együttes, tulajdonképpen adja is magát az ötlet: miért ne lehetne gitárhangoló is egy okostelefonban? A Boss Tuner App pont ezt az ötletet teszi valósággá. Részletek a hajtás után! 

Az új BOSS Tuner alkalmazással a BOSS vezető hangoló technológiáját érheted el kedvenc iOS és Android mobil készülékeden keresztül. Ez az ingyenesen letölthető, praktikus alkalmazás a legnagyobb számban eladott TU-3 hangoló pedál ismerős megjelenését varázsolja a mobil készülék kijelzőjére és lehetővé teszi gitárok, basszusgitárok és más hangszerek precíz behangolását. Az alkalmazás ének gyakorlásnál is megkönnyíti a hangmagasság gyors, vizuális ellenőrzését.

A BOSS 1983-ban dobta piacra a TU-12- es hangolót - a világ első, automatikus kromatikus hangolóját -, amely azóta is vezető helyet foglal el az elektronikus hangolók körében. Napjainkban a BOSS hangoló sorozat számos egyedülálló termékkel büszkélkedhet, melyek zenészek és tanárok számára kínálnak professzionális megoldásokat,minden zenei szituációhoz. A BOSS Tuner alkalmazással a BOSS most először kalandozik el a mobil készülékek világába, biztosítva ezzel egy mindig hozzáférhető, megbízható mobil hangolót a BOSS felhasználók és mindenki más számára is.

Megjelenésével a BOSS Tuner alkalmazás azonnal ismerős lesz mindazok számára, akik korábban már használták gitárhoz vagy basszusgitárhoz a TU-3 hangoló pedált. A 21-szegmenses hangmagasság mérő és hang név kijelzés azonnali kontrollt biztosít a hangolás közben, a két nyíl alakú indikátor pedig tisztán mutatja a hangolás pontosságát.

Az alkalmazás képes referencia hangmagasságok megszólaltatására is a hallás utáni hangoláshoz. Az alkalmazásba integrált hírcsatorna pedig mindig friss információkkal szolgál a BOSS termékekkel és művészekkel kapcsolatban.

A BOSS Tuner alkalmazás az App Store vagy Google Play használatával tölthető le.

További információk a BOSS oldalán!


roland műhely boss szakma hangszer tuner hangoló



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása