2016.07.26. 13:33 – Lángoló Gitárok

Szombatig ingyenesen letölthető Péterfy Bori és a Love Band összes lemeze

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

peterfy_bori_1.jpg

Most szombaton mutatja Péterfy Bori és a Love Band legújabb, Szédülés című lemezét a Budapest Parkban. Ebből az alkalomból mától egészen a koncert napjáig a zenekar összes lemezét ingyen letölthetővé tették a Bandcampen. Akinek hiányos ismeretekkel rendelkezik az életművet illetően, most pótolhatja a lemaradást.

A zenekar Facebook-oldalán ma a következő hír jelent meg: 

"Mostantól a hétvégi lemezbemutató koncertünkig az összes eddig megjelent albumunkat ingyenesen letölthetitek! A lovasat, a menyasszonyosat, a repülőset, a motorosat, és az elsőt is. A Bandcamp oldalunkon kattints a lemezre, aztán a Buy Now feliratra, adj megy nullát és az email címed, és már jön is a motyó!" 

Kitűnő alkalom a koncert előtti hangolódásra, és az új dalok megismerésére. Szombaton este hat órakor kapunyitás a Budapest Parkban, az előzenekar a Fran Palermo lesz.

További információk a rendezvényről a Facebook-eseményen! Borival nemrég készült interjúnkat itt olvashatod!


letöltés ingyenes péterfy bori péterfy bori & love band bandcamp



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása