2016.07.28. 10:06 – Nihil_AK

Vár még pár kör az Aerosmithre, mielőtt leteszik a lantot

Legalábbis Tom Hamilton ezt mondja

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

tom_hamilton.jpg

Mint ismeretes, Steven Tyler jelenleg épp countryzenészi karrierjét egyengeti, az Aerosmith pedig kicsivel több mint egy hónapja hivatalosan is belengette a jövő évi búcsúturnét. Ettől függetlenül persze minden lehetséges, ahogy általában ilyenkor lenni szokott. 

"Egy darabig jegeltük a dolgainkat, de a következő hónapokban ez nem így lesz. Szeptemberben játszunk egy fesztiválon a Nyugati-parton, utána októberben egy dél-amerikai turnénk, utána meg elkezdünk gondolkodni az utolsó hagyományos Aerosmith-turnéról, ami ki tudja, meddig tarthat. Sok koncert van még bennünk, szóval az Aerosmithben van még pár kör, mielőtt végleg befejeznénk."

A zenekar tagjai amúgy jelenleg nagyon jól elvannak a saját szólóprojektjeikkel, Joe Perry a Hollywood Vampires soraiban köti le fölös energiáit, olyan jelentéktelen személyek társaságában, mint a Stone Temple Pilotsból ismert Robert DeLeo, Matt Sorum, Alice Cooper, és Johnny Depp. Brad Whitford Derek St.Holmes (ex-Ted Nugent Band) társaságában turnézgat, Hamilton meg a Thin Lizzyvel vesz részt a harminc éve elhunyt Phil Lynott tiszteletére rendezett, egyszersmind a Jailbreak album negyvenedik jubileumát megünneplő turnén.  


aerosmith joe perry steven tyler vagy nem brad whitford tom hamilton búcsúturné hollywood vampires



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása