2016.08.01. 15:29 – Gnosis

Mosd tisztára! - Uzipov-dalpremier

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

zip.jpg

Augusztus 31-én jelenik majd meg az Uzipov új nagylemeze Szennyes címmel. A rendszeres koncertlátogatók már jól ismerhetik a lemez anyagának egy részét, hiszen évek óta játszik a zenekar több olyan számot, ami most ezen az újon is szerepelni fog stúdióverzióban.

A most dalpremierként bemutatandó Primitív Rend című dalról a csapat ezt gondolja:

A lemezt egy olyan dallal szeretnénk felvezetni, ami talán kicsit hidat képez az előző, Bazaltkockák című LP-nk anyaga és az új felvételek között. A szám címe: Primitív Rend.

Szerintünk jelenleg sajnos inkább ez az "életed ritmusa", nem pedig az a hurrá-optimista ál-jókedvű, önelégült maszlag, ami az éterből lötyög ránk. Az össze-nem-tartás, az információ nélküli ítélkezés, a megkeseredettség, a kompetencia nélküli belepofázás mindenbe, olyan problémák, amikkel nem ártana foglalkozni, de valahogy mindig besöprődnek a szőnyeg alá. Szeretnénk ha egyértelmű lenne, hogy miért Szennyes a lemez címe, ezért is gondoljuk úgy, hogy ez a megfelelő kezdet.

Íme a szöveges video:

A posztot a Cseh Tamás Program és az NKA támogatta:

cstp_logo.jpg


dalpremier uzipov



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása