2016.08.11. 13:07 – Lángoló

Óriás-koncert új dalokkal az A38 Teraszon

Nyerj páros belépőt a bulira!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

oriaslive.jpg

Viszonylagos csendben üzemel mostanában az Óriás zenekar, de ezt azért olykor-olykor megtörik. Így lesz ez most is, augusztus 12-én az A38 tetőteraszán, ahol a Sorbonne Sexual is fellép előzenekarként. Egyedi Péter frontember ezt mondja a buliról:

A teraszon mindig különleges élmény játszani. Fúj rád a szél, de érzed a közös párát is, mindenki közel van, mindenki együtt van, egy magasságban. Éveken át itt zártuk a nyarainkat. Volt már itt vihar miatt majdnem elmaradt bulink, amire az utolsó pillanatban jelent meg párszáz ember, és elképesztőt toltunk együtt. Most előveszünk jópár régebbi dalt, amiket már rég nem játszottunk, de lesz két teljesen új dal is, amikkel felvezetjük az új lemezt, amit ősszel veszünk fel. De ezt vegyük úgy, hogy nem is mondtam, babonából.

Szóval nem, nem állt le az Óriás, működik, új lemez is lesz. Aki pedig szeretne ingyen bejutni az itt említett fellépésre, küldje el Óriás-játék tárggyal a jatek@langologitarok.hu címre, hogy eddig hány lemeze is volt a zenekarnak.


játék rock hír óriás



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása