2016.08.25. 17:37 – dankógábor

Melyik a keményebb, az In Flames vagy a Hammerfall?

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

inflames2016.jpg

Mindkét zenekarnak ma jött ki új dala, mindkét zenekar göteborgi, ráadásul mindkettőnek alapítótagja az a Jesper Strömblad, aki ma már egyikben sem zenél. Szóval van itt kapocs rendesen. Régebben a kérdésre amúgy egyértelmű volt a válasz, de az In Flames annyit poposodott az utóbbi időben, hogy már lehet a Hammerfall is keményebb nála, de ezt döntsétek el ti az alábbi két dal alatti szavazással.

És hogy mondjak némi infót is: az In Flames új nagylemeze november 11-én jelenik meg Battles címmel, és azt mondták róla, hogy sokkal pozitívabb lesz a hangulata, mint az előzőnek. Ez amiatt is lehet a zenészek szerint, mert ezt a mostanit Los Angelesben vették fel, nem Berlinben, és hát a napfény ilyen hatással van az emberre. Tudjuk, kalipunk, ilyenek, nem hibáztatjuk őket.

A Hammerfallhoz nincs ilyen sztorink. Ők november 5-én adják ki a sorban a tizedik lemezüket Built to Last címmel. Hajrá!

hammerfall.jpg


metál hír hammerfall in flames



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása