2016.08.29. 19:30 – dankógábor

Palya Bea Szeged tetején énekelt - S(o)un(d)city Szeged-premier

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

palyabeaszeged.jpg

A soundcity:szeged folytatja videó sorozatát, ezúttal Palya Beával és zenekarával készítettek felvételt. „Kihasználva a nagybetűs nyár utolsó napjait ismét szabadtéren tudtunk forgatni. A helyszínt nagyon köszönjük ezúton is a Törpének, ugyanis az egykori Postapalota tetejére kaptunk beengedést. A csodaszép panoráma és a már-már lemenő nap azt gondolom tökéletes körítést adott a dalhoz.” – mondta Rácz Roland, a soundcity:szeged producere.

A Két világ című dal az idén márciusban megjelent, Tovább Nő című lemezen hallható. A nagylemez dalaihoz egy kommentár videó sorozat is kapcsolódott, mely által a hallgatók bepillantást nyerhetnek a kulisszák mögé és első kézből hallhatják egy-egy dal születésének történetét. Ehhez a dalhoz tartozó videót itt nézhetitek meg.

Szeptember 3-án nagy, szabadtéri nyárzáró koncerten a Kobuciban még elcsíphetitek a zenekart. Érdemes kihasználni az alkalmat, hisz egyrészt hosszú ideig utoljára koncerteznek Budapesten, másrészt a közönség alakítja az aznapi repertoárt. A rajongók a facebook eseményben szavazhattak, mely dalok hangozzanak el aznap. Jegyvásárlás itt.

Palya Beának a tavasszal megjelent Tovább Nő lemezt követően idén ősszel jelenik meg következő, Nappali dalok című családi albuma.

A poszot az NKA és a Cseh Tamás Program Támogatta:

cstp_logo.jpg


folk pop hír palya bea



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása