2016.09.14. 13:31 – Nihil_AK

Közös turnén a Korn és a Limp Bizkit

Emellett más friss hírek rövidre vágva

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

kornbizkit.jpg

Tegnap és ma is rengeteg olyan dolog történt a zene világában, amelyekre eszünk ágában sincsen egy-egy teljes posztot szánni, ugyanakkor mivel a becsület, a szakmai elhivatottság és az objektív tájékoztatás úgy kívánja, megosztunk most egy csokorra valót kedves olvasóinkkal, hogy ne érhesse szó a ház elejét. A hajtás után friss hírek a Kornról, a Limp Bizkitről, az In Flamesről, a Slayerről és a Guns 'n Rosesról. 

Közös turnén a Korn és a Limp Bizkit idén decemberben Angliában! Hat állomás lesz, örülhetnek mindazon külföldre szakadt hazánk fiai, akik a kilencvenes évek második felét Adidas-melegítőben, és/vagy piros baseball sapkával kombinált kosaraspólóban töltötték. További európai dátumokról nincs hír, pedig biztosan sokan élére állítanának minden forintot akár jövő nyárig is, hogy élőben láthassák az All in the Family-t Fred Durst vendégszereplésével, ezt a bizonyára ziccert most sem fogják kihagyni. A magunk részéről javasoljuk egy DVD kiadását a turnéról The Big 2 címmel, mivel ezen a két zenekaron kívül egyetlen nu metal bandára sem emlékszünk, kivéve a Mudwayne-t, de ők meg feloszlottak sok évvel ezelőtt.

jesperstrombladmay2016_638.jpg

Jesper Strömblad, aki jelenleg úgy néz ki, mint egy nyári szabadságon lévő, tetovált télapó, azt nyilatkozta,
hogy boldog, hogy idejében elhagyta a süllyedő hajót. Ezzel a szóösszetételével minden kétséget kizáróan korábbi csapatára, az In Flamesre célzott. Ha a zenekar legutóbbi kislemezeire gondolunk, hajlamosak is vagyunk egyetérteni vele, hiszen a két dal olyan műanyag, mint egy üres sörösrekesz. Strömblad ezen az interjún húzta fel magát, szerinte Anders Fridén énekes sosem volt dalszerző az In Flamesben, kizárólag énekelni próbált az aktuális producerek segítségével, és annyi tellett tőle, hogy polírozza a szart. Mi csak azt nem értjük, hogy miért most kell felfortyanni egy tavalyelőtti nyilatkozat kapcsán, azt meg pláne nem, hogy azóta miért kellett levenni a bejegyzést. A tanulság, ha ittál, ne postolgass a Facebookra, még ha igazad is van sokak szerint.

tom-araya-600x338.jpg

Tom Araya szerint egyelőre még nincsenek tervek egy új Slayer-albumra vonatkozóan. Ez az év eddigi legmeglepőbb híre, tekintve, hogy a Repentless tavaly szeptemberben jelent meg. Kerry King szerint rengeteg téma maradt raktáron, legalább nyolc tulajdonképpen késznek tekinthető dal és rengeteg félkész téma, és talán már a jövő év végén nekiállnak egy következő anyagnak. Araya egyetértett, majd elsietett, mert kezdődött a beállás, ahol Gary Holt, Paul Bostaph és Joey Belladonna társaságában eljátszottak egy Bryan Adams-számot.

chris_pitman.jpg

Chris Pitman, aki 1998 és 2016 között a Guns 'n Roses billentyűse volt, és akiről az átlag zenehallgató még Dizzy Reednél is kevésbé tudja, ki fia borja egyáltalán, beperelte Axl Rose-t bizonyos elmaradt kifizetések miatt,
állítása szerint nem kevesebb, mint 163 ezer dollárral tartozik neki az énekes. Hűha! Az már több mint 44 millió forint, ennyi pénzért már kisebb alföldi településeket lehet vásárolni, szóval komoly az ügy. Szegény Pitman jól elszúrta a dolgot, mivel az év elején nosztalgiaturnénak minősítette az évszázad újjáalakulását egy piásan megírt Twitter-üzenetben, így aztán szépen ki is maradt az egészből, bár az nem tisztázott, hogy eleve számítottak-e rá, vagy pont emiatt akolbódították ki a turnéból, vagy hogy szebben és diszkrétebben fogalmazzunk, a húsosfazék mellől. Kíváncsian várjuk a per végkifejletét. Vagy nem. A tanulság, ahogy fentebb már egyszer elhangzott: ne igyatok és postolgassatok egyszerre! 


hírek guns n roses korn fred durst limp bizkit slayer axl rose rövidre vágva in flames tom araya kerry king anders fridén jesper strömblad chris pitman



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása