2016.09.16. 16:29 – Lángoló Gitárok

Kaland az élet - Megjelent a Kies bemutatkozó albuma, itt a címadó dalhoz készült videó

Lángoló premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

kies_face.jpg

A Kies féktelen lendülettel veszi be a magyar rockzene színterét, hiszen bár alig egy éve léteznek, sorra gyűjtik a szakmai elismeréseket, járják az országot, olyan zenekarok előtt nyitják az estét, mint például az Enter Shikari, emellett pedig gyártják a klipeket. Most a lemez címadó dalára készült videót mutatjuk be nektek, melynek címe: Kaland az élet! A zenekar holnap este az AWS társaságában mutatja be az új lemezt az A38 hajón, szóval már ma el lehet kezdeni készülődni a bulira.

A srácok a Kaland az életre készítettek egy hangulatos roadmovie-t, és a közös nyaralás során rögzített videó tökéletesen be is mutatja be a zenekar filozófiáját: 

“A klip pont úgy készült, mint amiről részben a szám is szól. Kitaláltuk, hogy menjünk le Horvátországba “zenekarépítős” kirándulásra két napra, és akkor forgassunk is. Nem volt fix, hogy pontosan hova megyünk, hogy hol alszunk majd, vagy mit is csinálunk, csak elindultunk. A végére pedig tényleg igazán szép kalandokban lett részünk.”

Ezzel egyidőben jelenik meg bemutatkozó lemezük is, melyet holnap mutatnak be élőben közönségüknek az A38 Hajón, a Kint a vízből címmel szintén új albummal jelentkező AWS-sel közös koncertjükön.

A Kies az elmúlt időszakban rengeteg mindent letett az asztalra: augusztusban egy remek zombis videó által hallgathattunk bele a lemezhez kapcsolódó, Nem a világ vége című első kislemezbe. Közben fesztiválfellépéseik mellett a Barba Negrában az Enter Shikari előtt nyitották az estét augusztus 24-én, és azonnal indultak is, hogy leforgassák most bemutatott klipjüket. Tavaly ősszel a Kettőnégy Gumizsiráf díjátadóján “Az év ifjú titánja” kategória jelöltjeként álltak a színpadon, második helyen végeztek a Talentométer pop-rock szekciójában és amellett, hogy Szelíd című dalukat a Petőfi Rádió is műsorára tűzte, három videoklipet is megjelentettek. A 2015-ös őszi/téli klubszezonban a Fish!-t kísérték el előzenekarként, ennek folyományaként a most megjelenő lemez Add ki magadból című dalában a Fish! frontembere, Senior Hal, vagyis Kovács Krisztián működik közre.

Az album digitálisan elérhető minden ismert szolgáltatónál, fizikailag pedig itt lehet beszerezni.

A poszt megjelenését az NKA és a Cseh Tamás Program támogatta:

cstp_logo.jpg


premier pop rock videóklip új lemez kies kaland az élet



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása