2016.09.21. 16:00 – Gnosis

Egy átlagos nap a blackmetalosok életében - Sons Of Balaur-dalpremier

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

larau.jpg

A Realm of the Damned egy képregénysorozat, pontosabban rajzolt regény, amiben szerepel egy fiktív norvég zenekar is (Sons Of Balaur), akik kalandjaik során többek között az Emperor és/vagy Behemoth tagságával is kapcsolatba kerülnek. Ha ez a két összetevő adott  (norvég és zene) akkor az nagy valószínűséggel azt fogja jelenteni, hogy valami black metalról lehet szó, úgyhogy nem meglepő, hogy itt is ezzel lesz dolgunk. Merthogy a képregénybeli karakterekbe életet lehelt - a kiadó megfogalmazása szerint- "egy ismeretlen angol zenész" és megszületett  az amolyan félig vicc-félig komoly valódi zenekar is, valódi zenével.

A Realm of the Damnedből egyébként hamarosan készül egy rajzfilm is, ahol a főbb karakterek hangját többek között Dani Filth (Cradle Of Filth), David Vincent (ex-Morbid Angel) és Jill Janus (Huntress) szolgáltatja majd. Csak kapkodjunk a fejünket, hogy micsoda menő egy project ez! A Sons Of Balaur első száma (Old Relics) után most itt egy újabb tétel, amire Costin Chioreanu készített egy remek videoklipet. A sztori szerint Kristoffert kicsinálják a többiek, ám mégis Happy End lesz a vége! A klip egyébként tele van blackmetalos utalásokkal, már csak ezért is megéri megnézni. Az új szám pedig egy fokkal vállalhatóbb, mint az előző.

larau2.jpg

A Tenebris Deos október 14-én jelenik meg.


képregény blackmetal dalpremier sons of balaur



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása