2016.09.21. 20:00 – Lángoló

Kiöntött a Tiszassippi - Hallgatható a Red Swamp első nagylemeze

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

red_swamp_pressphoto_bw_art.jpg

Múlt héten már egy klipet mutattunk a Red Swamp új albumához kapcsolódóanl, most viszont itt a teljes Tiszassippi alább. A budapesti stoner-sludge csapat még tavaly decemberben háromszámos EP-jük dalaival elhódította az A38 Talentométer fődíját. Kicsit több, mint egy éves fennállásuk eredményeként szeptember 30-én fogják online piacra dobni első nagylemezüket, és ugyanaznap lépnek fel Budapesten, az A38 Hajón a Stereochrist és az Igor Band társaságában.

A Tszassippi lemezt Jens Bogren masterelte, aki többek között a Soilwork, az At the Gates vagy az Arch Enemy anyagain dolgozott már. Az albumon helyet kap az első EP három dala és a korábban említett The Animal teljesen újramasterelve, valamint öt vadonatúj szám.

A zenekar egy 17 állomásos turnéra indul a Dungaree zenekarral, akik nemrég szintén friss lemezzel jelentkeztek. A két csapat bejárja szinte egész Magyarországot, valamint Ausztriában, Szerbiában és Romániában is tiszteletüket teszik majd.

Itt a nagylemez:

A poszt megjelenését az NKA és a Cseh Tamás Program támogatta:

cstp_logo.jpg


premier hír stoner sludge red swamp



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása