2016.09.26. 09:48 – roska

Koncertre hangolódás az elmúlt év Bryan Adams-klipjeivel

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

bryanadams640.jpg

Nem jellemző, hogy Bryan Adams gyökeresen megújulna két album között, de arra azért rendszerint figyel, hogy egy kicsit mindig más legyen a hangzás, mint korábban. Mindez arra a tavalyi Get Up lemezre is igaz, amellyel jelenleg turnézik, és amellyel Budapesten is fellép október 9-én.

Azt azonban talán kevesen tudják, hogy az énekes a zene mellett egész szép divatfotós karriert is befutott az elmúlt évtizedben. Ez most azért érdekes, mert a legújabb lemezhez készült videoklipek – amivel nem spórolt, van belőlük négy is – ezt a divatfotóinál már megszokott, letisztult látványvilágot vették át. Merthogy mindegyiket ő is rendezte, persze. A klipek mind fekete-fehérek, azonban nagyon energikusak, egyik-másik szám pedig egész retro, simán elmenne valamelyik, a hatvanas évek Kaliforniájában játszódó zenés film betétdalának.

Szóval itt vannak az új lemez klipjei:

A Brand New Day érdekessége, hogy a videóban a hurtsös Theo Hutchcraft és Helena Bonham Carter szerelmesek és civakodnak.

Werkfilm az utóbbi klip forgatásáról:

Bryan Adams fotóiból pedig itt lehet szemezgetni: http://bryanadamsphotography.com/


rock klip bryan adams



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása