2016.09.29. 16:58 – dankógábor

Nagylemeznyi hosszúságú EP-t adott ki a Fucked Up

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

fuckedup.jpg

Teljesen a semmiből, This Mother Forever címmel megjelent egy új Fucked Up-dal, amit alább meg is lehet hallgatni. A kanadai punkzenekar a 16 perces szösszenethez hozzácsapta még a tavaly megjelent, Tanya Tagaqval közös Our Own Bloodot is, így egy kvázi nagylemezt ad, mivel az utóbbi szerzemény több mint félórás. A fizikai megjelenés összesen 250 darab 12"-es bakelit lesz, amit a koncerteken árul majd a csapat.

A Fucked Up legutóbbi nagylemeze, 2014-ben jelent meg Glass Boys címmel, azóta két 12"-es kislemez jött ki a csapat zodiac sorozatához (összesen hét van már ehhez, a kínai horoszkóphoz igazítva), a fentebb is hallható extra hosszúságú szám, illetve a Zanzibar című lemez, amit az 1928-ban megjelent West Of Zanzibar című némafilmhez írtak még 2011-ben, és összesen kétszer adták elő élőben,a  film aláfestéseként. Utóbbit is meg lehet hallgatni alább:


punk rock hír fucked up



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása