2016.10.12. 12:55 – Lángoló

Egy hét múlva a Weedeaterrel lép fel Londonban az Apey & The Pea

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

apeyekisznak.jpg

A magyar metálzenekar annyira örül ennek a lehetőségnek, hogy Áron András énekes-gitáros ezt nyilatkozta:

Azt hiszem ez lesz a harmadik fordulónk Londonban, de ez most teljesen libabőr. Elég nyilvánvaló, hogy a Weedeater óriási hatással volt rám, ránk, de rengetegszer voltam életre szóló élmény részese is az Underworldben amíg kint laktam Angliában szóval rég voltunk ennyire izgatottak.

Ahogy a frontember szavaiból is kiderült, a koncert az Underworld Camdenben lesz, méghozzá október 19-én. Rajtuk és Weedeateren kívül még a Slabdragger és a Conjurer lép még színpadra aznap este. Az Apey & The Pea jelnleg itthon is turnézik az Uzipov és a Stubborn társaságában. Legközelebbi koncertjük október 15-én lesz Kazincbarcikán, Budapesten viszont csak január 20-án lépnek majd fel a Dürer Kertben.


metál hír weedeater apey & the pea



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása