2016.10.12. 14:19 – Hirdetés

Hosszú idő után újra Budapesten játszik Copy Con

Nyerj páros belépőt a koncertre!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

copy_con_02.jpg

Copy Con idén áprilisban jelentkezett új lemezzel, az „AZ” címre keresztelt korong pedig ismét megerősítette a szolnoki énekes státuszát a magyar reggae szcéna élén. Copy Con most hosszú idő után visszatér Budapestre: 2016. október 15-én, azaz most szombaton a ShowBarlang színpadán lesz látható és hallható. A koncertre most egy páros belépőt is nyerhetsz, a hajtás után indul a játék! 

Copy Con ShowBarlangos koncertjén természetesen az új album dalai mellett a ma már klasszikusnak számító Copy Con tételek is elhangzanak majd, a koncert után pedig DJ Áfonya szórakoztatja majd az egybegyűlteket. Ahhoz, hogy a Lángoló Gitárok vendégeként ott lehess a bulin, mindössze egy kérdésre kell válaszolnod helyesen, amely a következő: 

- Mi a tavasszal megjelent AZ című lemez nyitódala? 

      a. Reggae Camp

      b. Aranykalitka

      c. Magadért

A megfejtéseket szokás szerint a jatek@langologitarok.hu e-mail címen várjuk Copy Con-játék megjelölésű levélben, ezen a héten pénteken, azaz október 14.-én délig. Nem sértődünk meg, ha megosztjátok ezt a cikket a Facebook-idővonalatokon, vagy ha kedvelitek a Facebook-eseményt. Várjuk a megfejtéseket, pénteken délután sorsolunk, a nyertest közvetlenül utána e-mailben értesítjük. 

További információk a koncert Facebook-eseményén!  


hirdetés reggae programajánló koncert nyereményjáték copy con showbarlang



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása