2016.10.20. 16:44 – Nihil_AK

Szenvedni élvezet - Itt van még két dal a Korn legújabb lemezéről

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

korn.jpg

Holnap jelenik meg a Korn tizenkettedik nagylemeze, a The Serenity of Suffering, amelyekről korábban már hallhattatok két számot, a Rotting In Vain-t és az Insane-t, most itt van még kettő, a Different World és a Take Me, ezeket a hajtás után  magatokévá is tehetitek.

A zenekar elmondása szerint a The Serenity of Suffering egy velejéig sötét, indulatos, félelmetes album lett, amely a Korn eredeti, zúzósabb hangzását idézi fel, csak még progresszívebb formában. Az új lemezt a rock berkekben legendás Nick Raskulinecz segítségével készítették, aki többek között a Foo Fighters, a Deftones és a Mastodon lemezein is közreműködött. A sztárproduceren kívül egy különleges vendéget is segítségül hívtak: „A Different World” című számukban a Slipknot énekese, Corey Taylor vendégszerepel. A The Serenity of Suffering az együttes második albuma a gitáros Brian 'Head’ Welch visszatérése óta. Head 2005-ben a zenekarozás helyett Istent választotta és összeférhetetlenségre hivatkozva otthagyta az együttest, majd 2013-ban tért vissza a bandába. Az előző, The Paradigm Shift című lemezüket már újra a teljes csapat készítette, de a mostani albumra ért igazán össze a formáció. Welch így nyilatkozott az albumról:

„Azt hiszem, most sikerült újra megfognunk az eredeti Korn hangzást és életérzést, és azt az intenzitást, amivel a Korn mindig is égett. Ez az egyik legpörgősebb és energikusabb Korn lemez, amit eddig kiadtunk.”

Nincs más hátra, ismerkedjetek az új dalokkal!

 


dal rock videó hír album metal korn the serenity in suffering



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása