2016.10.24. 15:01 – Hirdetés

Egész karácsonyig Blues Cube Audition

Rengeteg nyeremény a Roland év végéig tartó játékában

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

bca_banner_1080x1080_hungarian.jpg

Próbálj ki egy Blues Cube erősítőt, és nyerj karácsonyi ajándékot a Roland és a Boss három és fél millió forintos összdíjazású játékában! A feladat hihetetlenül egyszerű, és annyi nyeremény vár a játékosokra, amiért már tényleg érdemes elkészíteni egy fényképet. De hogy miről? A hajtás után kiderül! 

A Blues Cube a Roland egyik legnépszerűbb erősítője, amely a Tube Logic technológiával mindenre kiterjedően reprodukálja a nagyra becsült tweed-idők klasszikus erősítőjének belső működését, a gitár bemenettől egészen a hangszóróig. Az erősítőt kiváló gitárosok sora használta az elmúlt években, és most te is nyerhetsz egyet karácsonyra! 

Ehhez csak annyit kell tenned, hogy ellátogatsz kedvenc hangszerboltodba, kipróbálsz egy Blues Cube-ot, majd készítesz egy fényképet az erősítőről és persze magadról! Ezután posztold a fotót a közösségi oldaladon, majd a www.bluescube.com oldalon add le nevezésed. A nyertesek sorsolás utján kerülnek kiválasztásra, tehát nem szükséges kedveléseket, szavazásokat gyűjteni ahhoz, hogy te kapd valamelyik ajándékot. A nyeremények között több mint harminc BOSS pedál, egy csúcskategóriás LoopStation, egy forradalmi ES-8 kapcsoló rendszer, valamint megnyerheted a már említett zászlóshajó Blues CUBE erősítőt, vagy egy évre elegendő pengetőt, és rengeteg olyan kiegészítőt, amire szükséged lehet, ha hangszeren játszol! A teljes nyereménylistáért katt ide

A nyertesek névsorát december 25-én, karácsony napján hozzák nyilvánosságra! 

További részletek a játék honlapján és a Roland East Europe Facebookján


hirdetés roland boss szakma hangszer promóció nyereményjáték



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása