2016.10.25. 14:00 – Hirdetés

Kiki szólókoncert a RaM Colosseumban

Nyerj páros belépőt a pénteki bulira!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

kiki.jpg

Az Első Emelet frontembere, Patkó Béla Kiki szólóban folytatja. Hazánk egyik egyedülálló hangi adottsággal rendelkező énekese igazi különlegességgel készül október 28-ai RaM Colosseumos előadásra, hiszen a pop- és népzene motívumai váltakoznak és ötvöződnek majd a koncert alatt. A koncertre most egy páros belépőt is nyerhettek, ha válaszoltok egy egyszerű kérdésünkre! Játék és további információk a hajtás után. 

A koncerten Kiki mellett nem akármilyen vendégek szerepelnek majd. Illényi Katica Liszt Ferenc díjas, Magyarország Érdemes Művésze, hegedűjátékával színezi majd a jól ismert dalokat, csakúgy, mint Fehér Zsombor furulyán, Ott Rezső harmonikán és Unger Balázs cimbalmon. A biztos zenei hátteret állandó zenésztársai szolgáltatják: billentyűn Berkes Gábor, dobokon és ütőhangszereken Hastó Zsolt dob, gitáron Dandó Zoltán közreműködik. A Pop&Folk ízlésesen keveredik és alkot egységet a produkcióban, ahol elhangzanak majd az énekes legkedveltebb dalai és a jelen slágerei egyaránt. Kiki a következőket mondta a koncert kapcsán: 

"Pár évvel ezelőtt jutott először eszembe, hogy a zenekar dalait meg kellene egy kicsit bolondítani népi hangszerekkel. Akkor nem sikerült ezt az elképzelésemet véghezvinni, de most október 28-án a RaM Colosseumban megrendezésre kerül Pop&Folk koncertem. Vendégeimmel és zenésztársaimmal egy nagyon mozgalmas, pörgős előadást szeretnénk a közönség elé vinni."

Patkó Béla Kiki egyébként nemrég jelentetett meg szólódalt: Az Engedd el c. szerzemény, az énekesre jellemző mély szövegvilág ötvözete újszerű, modernizált hangszereléssel. A dalhoz videoklip is készült: 

Most pedig jöjjön a játék! Ahhoz, hogy a Lángoló Gitárok vendégeként ott lehessetek a Kiki koncertjén a RAM Colosseumban, mindössze egy kérdésre kell válaszolnotok helyesen, ami a következő: 

- Mi volt Kiki első szólólemezének címe? 

          a. Vadkelet

          b. Csakazértis szerelem

          c. Szerelem-sztrájk 

A megfejtéseket szokás szerint a jatek@langologitarok.hu e-mail címen várjuk, ezúttal Lángoló-Kiki-játék megjelölésű levélben, ezen a héten csütörtökön éjfélig. Nem sértődünk meg, ha megosztjátok ezt a cikket a Facebook-idővonalatokon, vagy ha kedvelitek a Facebook-eseményt.  Pénteken reggel sorsolunk, a nyertest közvetlenül utána e-mailben értesítjük. Várjuk a megfejtéseket!

További információk a RAM Colosseum oldalán és a koncert Facebook-eseményén! Jegyek online itt kaphatók


hirdetés folk pop programajánló koncert nyereményjáték kiki ram colosseum patkó béla



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása