2016.10.27. 14:00 – Lángoló

Kiszakadás a normális életből – itt az ARONS L.C.C. első videoklipje

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

aron_hajba_pressfoto_2016_small.png

A hétköznapok szürkeségéből, a megszokottból történő kiszakadás hangulatát idézi a Jazzékiel volt gitárosaként ismert Hajba Áron, vagyis az ARONS Land Cargo Co. bemutatkozó, Homeward Bound című kislemezéhez forgatott videó. A Klinik gondozásában, Kovács-Szerján Kristóf főszereplésével készült videót Jakab Péter (a Jazzékiel zenekar frontembere) készítette, de cameoszerepben feltűnik benne Hajba korábbi zenekarának egykori alapítótagja, Molnár István is. 

A néhány ponton az Into the Wild (Út a vadonba) című filmet idéző idealista képsorokkal kapcsolatban Hajba Áron elmondta:

Az a jó, hogy ebben a klipben – ahogy a lemez dalaiban sem – nincsen semmi trükk. Mire elkészült a videó, a benne ábrázolt utazást és a normális életből való kiszakadást – ha nem is pontosan a filmben látható módon, de – valóban átéltük. Ettől bujkál egy olyan természetesség benne, ami, úgy hiszem, nem csak a mi számunkra érzékelhető. A főszereplővel és a rendezővel forgatás során nagyon sokat utaztunk és rengeteg élményt besöpörtünk a lelki fotóalbumunkba.

Az ARONS Land Cargo Co. szeptember végén megjelent kislemezét és a most bemutatott videoklipet decemberben követi az Always Closer Never There címre hallgató nagylemez. Az első album dalait először november 2-án, a Madách téri Központban játssza el a gitáros. Bemutatkozó koncertjén – ahol a Homeword Bound vinyl kislemezen is megvásárolható – Kristóf Norbert, valamint Pető Szabolcs (Junkie Jack Flash) lesznek a vendégei.

A poszt az NKA és a Cseh Tamás Program támogatásával készült:

cstp_logo.jpg


premier folk rock hír hajba áron arons land cargo co



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása