2016.11.04. 15:38 – Nihil_AK

Én hívom a rendőrséget! Mi hívjuk a rendőrséget! - Még egy új dal Stingtől

Elsőként ő játszik a jövő szombaton újranyitó Bataclanban

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

sting_cr.jpg

Nem lehet tudni, hogy vajon kapuzárási pánik-e az oka, de az eddig hallott dalok alapján most már nagyobb összegben mernénk fogadni arra, hogy Sting 57th and 9th címmel jövő héten megjelenő új albuma rockosabb lesz, vagy mondjuk ki kereken, jobban hasonlít majd a The Police világára, mint bármi, amit a Dream of the Blue Turtles óta csinált. A művész Youtube-csatornáján ma megjelent Petrol Head kis túlzással ugyanúgy lehetne korábbi zenekarának kiadatlan szerzeménye, ahogy a korábban már bemutatott Can't Stop Thinking About You, vagy a 50 000 is. Vajon mi hozhatta meg Mr. Sumner kedvét az alapvetőbb hangszerelésű, tömörebb dalok írásához? Nos, erre nem keresünk választ a hajtás után, az új számot viszont meghallgatjátok!

Annyit azért még hozzáfűznénk, hogy a Petrol Head verzedallama minket igencsak emlékeztet a Ten Summoner's Tales lemez She's Too Good For Me című számára, de ez biztosan azért van, mert Stingnek markáns a dalszerzői stílusa, és különben is, az ilyen szőrszálhasogatások senkit sem érdekelnek. A lemezen amúgy a régi társ Dominic Miller gitáros mellett olyan arcok közreműködnek, mint Vinnie Colaiuta, Josh Freese és Lyle Workman, meg jónéhány, szerintünk arab nevű zenész, akik valószínűleg az Insallah című dalban szerepelnek majd. Hogy igazunk volt-e, egy hét múlva kiderül. 

Az viszont máris kiderült, hogy jövő szombaton, szinte napra pontosan egy évvel a tavaly novemberi terrortámadás után Sting játszik először az újra megnyitó párizsi Bataclan színházban. Erről így nyilatkozott:

A Bataclan újranyitásakor kettős a feladatunk. Egyrészt az emlékezés, a tisztelgés azok előtt, akik életüket vesztették a tavalyi támadásban, másrészt az életnek és a zenének az ünneplése, amit ez a nagymúltú színház is képvisel. Azzal, hogy így teszünk, reméljük hogy tiszteletben tartjuk az elesettek emlékét, csakúgy mint életigenlő szellemüket. 


pop rock hír sting the police új dal



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása