2016.11.11. 12:17 – Hirdetés

Gitárkurzus Debrecenben értékes nyereményekkel

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

mate_bodor.jpg

Jövő szerdán három kitűnő magyar gitárostól tanulhattok a debreceni Rocksuliban. Lukács Peta, Bodor Máté és Nánási Sándor kurzusaira ingyenes a belépés, mindezen felül a látogatók között értékes ajándékcsomagokat is kisorsolnak a szervezők. További információk a hajtás után!

Lukács Peta nem szorul bemutatásra a hazai közönség előtt, hiszen idén már tizedik éve ő a Bikini gitárosa, és az azóta megjelent két stúdiólemezen - Őrzöm a lángot (2007), Elmúlt illúziók (2011) nemcsak új színt hozott a zenekarba játékával, de dalszerzőként is aktívan közreműködött. A Bikini mellett számos produkcióban vett részt, dolgozott Horgas Eszterrel, Oláh Ibolyával, Csepregi Évával, saját zenekarai közül pedig éppúgy érdemes megemlíteni a European Mantrát, mint a K.L.B. Triót. War & Peace című, instrumentális és énekes dalokat tartalmazó szólólemeze a 2013-ban jelent meg, amelyet hamarosan egy friss album követ. Peta a hét- és nyolchúros gitárok világába vezeti majd be a kurzus látogatóit, ebben a témában kevés nála szakavatottabb idegenvezetőt találhatunk itthon.

Bodor Máté egyenesen az Alestorm amerikai turnéjáról érkezik a Rocksuli workshopjára. A Miskolcról indult gitáros rengeteg zenekart megjárt az utóbbi években, és a skót kalózmetálosok mellett idén a Leander Kills gitárosaként is feltűnt. Máté, aki az Ibanez egyik friss endorsere, a modern rock/metál gitározás rejtelmeibe vezeti majd be a látogatókat.

Természetesen egy valamirevaló gitárkurzus nem lehet teljes akusztikus gitározás nélkül. Nánási Sándort talán még kevesebben ismerik a kelleténél, de ez hamarosan garantáltan megváltozik majd. Sándor nem akármilyen versenyen bizonyított idén: a Los Angeles-i Six String Theory gitárverseny akusztikus kategóriájának idei második helyezettje lett, egyben az Ibanez akusztikus gitárjainak hazai endorsere is. Előadását mindenkinek érdemes megnéznie, aki szeretne friss inspirációkkal gazdagodni.   

Az előadások mellett a rendezvényhez komoly nyereményjáték is kapcsolódik: a látogatók között értékes, különböző effektpedálokat, hangológépeket, húrkészleteket, pólókat, és egyéb kiegészítőket tartalmazó Ibanez ajándékcsomag talál gazdára az előadásokat követő sorsolás során. Röviden, ha bármilyen szinten gitározol, és nem laksz túl messze Debrecentől, jövő szerdán este hattól ott a helyed a Rocksuliban! És ne feledjétek, ma van a Henrik Freischlader-játék beküldési határideje is! 

További információk az esemény Facebook-oldalán!

Rocksuli Debrecen: https://www.facebook.com/rocksulidebrecen/

Ibanez Facebook: https://www.facebook.com/ibanez.magyarorszag/?fref=ts


hirdetés műhely workshop hangszerbemutató lukács peta ibanez bodor máté gitárklinika nánási sándor



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása