2016.11.12. 17:06 – Hirdetés

Egy hét múlva Total Dance Festival

Amire páros belépőt is nyerhettek

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

vengaboys_1.jpg

Aki a kilencvenes években volt tizenéves, a mai napig nem felejtette el az akkortájt népszerűségének tetőfokára hágó eurodance vonulat csapatait, hiszen bámilyen középiskolás klubdélután elképzelhetetlen volt Dr. Alban vagy a Vengaboys dalai nélkül, és hát Kozsót és az Ámokfutókat, a TNT-t, az Animal Cannibalst, vagy Sipos F. Tamást sem lehetett kikerülni annak idején. Aki szeretne jövő szombaton időutazni egyet, most egy páros belépőt is nyerhet. Játék és további infók a hajtás után. 

November 19-én ismét indul a Total Dance Festival, ahol kizárólag a nyolcvanas és kilencvenes évek legnagyobb külföldi és hazai  slágereire bulizhat a közönség. Magyarországon először ad majd élő koncertet Nana, de a Vengaboys és Dr. Alban is színpadra lép a Hungexpon. A magyar színeket többek között a TNT, az UFO, a Desperado, az Animal Cannibals, Sipos F. Tamás, illetve magával Kozsóval az élen az Ámokfutók képviseli.

A zenei felhozatalból kortól függetlenül mindenki találhat legalább egy kedvencet, még akkor is, ha nem meri bevallani, hogy az épp a TNT Bolond aki sír, vagy az Ámokfutók Meghalok egy csókodért című dala. A kilencvenes évek legnagyobb hazai slágereit az UFO, Sipos F. Tamás, Desperado, és az Animal Cannibals hozza el, míg a külföldi listavezetők közül a Vengaboys, Dr. Alban, Dj Sash, és a Rythm of the night című slágeréről híres Corona lesz ott az idei Total Dance Festivalon. 

A Total Dance Festival a retro hangulat mellett azért különleges, mert a közönség minden dalt kívülről fúj, és az előadókat is mindenki ismeri, ezeket a slágereket bárki együtt tudja énekelni a fellépőkkel. A rendezvény a nosztalgikus életérzést a legmodernebb technikával ötvözi majd, a közönség az múltidézés mellett komplex audiovizuális élményt is kap majd a Hungexpo G csarnokában. 

tdf.jpg

A Thomas Anders szeptemberi koncertjéért is felelős csapat ráadásul idén további elemekkel bővíti a tíz órás koncertshow-t: a látványos színpadi technikát nemcsak táncosokkal és artistákkal színesítik,  de a háttérben a korszak kultuszfilmjeinek  legemlékezetesebb jeleneteit is levetítik majd. Kedvezményes jegyeket még a mai nap folyamán vásárolhattok, ugyanakkor két olvasónk most nyerhet is, amihez összesen három kérdésre kell válaszolnotok. Ezek pedig a következők: 

1. Mi Dr. Alban civil képzettsége? 

     a. fogorvos 

     b. belsőépítész 

     c. karosszérialakatos

2. Melyik országból származik a Vengaboys?

     a. Spanyolország

     b. Németország

     c. Hollandia

3. Az Ámokfutók melyik lemezén szerepelt a Szomorú szamuráj?

     a. Sebességláz

     b. A szerelem hajnalán

     c. Varázsolj el!  

Természetesen nem sértődünk meg, ha a kapcsolódó eseményt, vagy ezt a cikket megosztjátok a Facebook-oldalatokon. A megfejtéseket november 18-án, azaz pénteken reggel kilenc óráig várjuk Lángoló - Total Dance tárgyú levélben a jatek@langologitarok.hu e-mail címre! Közvetlenül utána sorsolunk, a nyertest a szokásos módon e-maiben értesítjük.

További információk a Total Dance Fesztivál honlapján és a Facebook-eseményen


hirdetés programajánló tnt eurodance dr alban nana vengaboys ámokfutók total dance fesztivál



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása