2016.11.16. 15:01 – Hirdetés

Szombaton Sex Action, Sing Sing és Snake Heart a Barba Negrában

Nyerj páros belépőt a bulira!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

sex_action.jpg

Szombat este olyan buli várható a Barba Negrában, amivel nagyjából húsz évet repülhetünk vissza az időben, hiszen utoljára akkor volt hasonló összeállítású koncert Budapesten. A dirty rock valaha létezett legnagyobb magyar zenekara, a Sex Action mellett a közelmúltban újra aktivizálódott Sing Sing, és a szintén kortárs Snake Heart játszik egy színpadon. Ha igazi rock 'n roll estét keresel a hétvégére, akkor megtaláltad, ráadásul a Lángolóval még egy páros belépőt is nyerhetsz a koncertre.

Korszakos este, korszakot rajzoló bandákkal, a magyar rockzene jelentős fejezeteivel, mondja az ajánló, és ez messze nem túlzás. Szombaton érdemes a Barba Negra felé vennie az irány minden rockernek, hiszen a Sing Sing, a Sex Action és a Snake Heart triumvirátusa gondoskodik majd rólunk. A Sing Sing sem lép fel túl gyakran mostanában, Szaszáék meg tényleg csak alkalomszerűen koncerteznek, de az mindig eseményszámba megy. A Sex Action ezen az estén különleges felállásban lép színpadra, a részletekről Döglégy Zolee egy szolgálati közleményben tudósított minket.

Most pedig jöjjön a játék, amelyben három egyszerű kérdésre kell válaszolnia annak, aki szeretné megnyerni a Barba Negra által felajánlott kétszemélyes belépőt. Ezek pedig a következők:

1. Melyik zenekarnak volt Sex Action című dala? 

         a. L.A. Guns

         b. Mötley Crüe

         c. Guns 'n Roses 

2. Milyen az élet a Sex Action harmadik lemeze szerint? 

         a. mocskos

         b. büdös

         c. szép

3. Mi volt a Sing Sing talán legnagyobb slágerének címe?  

         a. Halál a májra

         b. Halál a Nile-ra 

         c. Egyedül Blues

A megfejtéseket szokás szerint a jatek@langologitarok.hu e-mail címen várjuk, ezúttal Lángoló - Sex Action- játék megjelölésű levélben, november 18-án, pénteken reggel 9 óráig. Aznap délelőtt sorsolunk, a nyerteseket közvetlenül utána e-mailben értesítjük. Nem sértődünk meg, ha megosztjátok a koncerthez kapcsolódó Facebook-eseményt, vagy ezt a cikket az idővonalatokon.  

További információk a koncert Facebook-eseményén

(Fotó: Haberl Panni - Gerencsér József - Sex Action Facebook)


hirdetés programajánló rock nyereményjáték sex action rockandroll sing sing dirty rock barba negra snake heart



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása