2016.11.17. 18:31 – Lángoló Gitárok

Egy magyar punkrocker Seattle-ben - Itt a Sledgeback új videóklipje

Lángoló premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

szakacsi_2.jpg

Elkészült a Sledgeback legújabb klipje. A C.A.F.B. együttes alapítójaként ismert Szakácsi Gábor Seattle-ben működő punk rock zenekara ezúttal a „The Hate” című dalhoz forgatott videót, melynek eredeti verziója az amerikai Silver Records gondozásában kiadott, 2014-es „Land Of The Freak” című albumon szerepel. A szerzemény enyhén remaszterizálva a banda legutóbbi, „36206” című lemezére is felkerült, mely február végén jelent meg. A videóklip megtekinthető a hajtás után!

Szakácsi így mutatta be a szerzeményt, és a hozzá készült kisfilmet:

„A dal magánéletem egyik mélypontján íródott és az emberi kapcsolatok megromlásának tükröt tartva fogalmazódott meg bennem. Sok a személyes dolog mögötte. Miután két lemezre is felkerült, és több zenei szakember is felvetette, jó ötletnek tűnt, hogy klipet forgassunk hozzá. A videót nagyrészt magam csináltam, a kamerabeállításoknál egy filmes barátom segített, az utómunkára pedig Los Angelesben került sor, a Sledgeback korábbi klipjeihez hasonlóan. A videóban feltűnik néhány kép abból az anyagból is, mely a Tankcsapdával közös bulink során készült 2015-ben, San Franciscoban."

A banda új klipje a NewArtExpress youtube csatornáján érhető el, amit a Sledgeback és a C.A.F.B. támogatására Seattle-ben létrehozott kis „Do It Yourself” promóciós csapat kezel. A zenekar korábbi klipjeinek nagy része, köztük az igen népszerű „Frustration”, az „I am”, az „Insane” vagy a „Werewolf Love” dalok videó anyaga a BlankTV elnevezésű amerikai zenei csatornán látható.

További információk a Sledgeback Facebook-oldalán


premier seattle videóklip c.a.f.b. punkrock sledgeback szakácsi gábor



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása