2016.11.18. 09:57 – Nihil_AK

Anthrax: Jubileumi Among the Living-turné, márciusban koncert a Barba Negrában

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

anthrax.jpg

A nagy négyes másik, most meg nem nevezett tagjának új lemeze körüli felhajtás közepette majdnem elfeledkeztünk hírt adni arról, hogy jövő márciusban Budapestre ér a jövőre az Anthrax turnéja, amelyen merő véletlenségből épp a klasszikus Among the Living album harmincadik évfordulóját ünneplik a New York-i thrasherek, és természetesen az egész lemezt el is játsszák majd. Aki élőben szeretné hallani az olyan alapműveket, mint a Caught in a Mosh, az I Am the Law, vagy az Indians, már most írja fel a naptárba 2017. március 12.-ét! 

Az idén harmincötödik születésnapját ünneplő legendás New York-i thrash metal zenekar nemrég egy új lemezt is kiadott: a For All Kings már a tizenegyedik volt a sorban. A 2017-es év azonban nem csak erről, hanem az Among The Living című korongról is szól majd, ugyanis a ma már klasszikusnak számító albumot 1987-ben adták ki, vagyis jövőre lesz a megjelenés harmincadik évfordulója. Ennek apropójából, és a rajongók nagy örömére a zenekar a teljes lemezt előadja majd a tavaszi turnéállomásokon.

Elsőként Nagy-Britannia kerül sorra, ahova tíz év után térnek vissza headlinerként. Scott Ian elmondása szerint a zenekar igazán ütős műsort állított össze, amiben az Among The Living dalai mellett új nóták és régi kedvencek egyaránt helyet kapnak. A banda március 12-én érkezik Budapestre, ahol a Barba Negra Music Clubban játszanak majd, méghozzá egy feltörekvő londoni metal banda, a The Raven Age felvezetése után.


Jegyek, köztük early bird jegyek kaphatók a CD Pince, Headbanger üzletekben, a Barba Negra Music Club pénztárában, valamint a www.concerto.hu, a http://tixa.hu és a http://barbangera.hu weboldalakon. Normál elővételes jegyek kaphatók a Ticketportal és a Ticket Expressz hálózatában.

További információk a Concerto oldalán és a koncert Facebook-eseményén


programajánló metal turné jubileum thrash anthrax barba negra among the living



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása