2016.12.01. 10:00 – Lángoló

Ilyen lenne a Baby Sisters Django Reihardttal keverve

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

cremedelapopbabysisters.jpg

A 90-es évek legnagyobb slágereit gypsy swinggel házasító Creme de la pop ezúttal a Baby Sisters és Django Reihardt híres szerzeményeit alakította át. A zenekar mindehhez egy kibővült csapatot vonultat fel legújabb videoklipjében, aminek alább van a premierje. Gál Csaba Boogie énekét kiegészítendő, az idei nyár folyamán csatlakozott a csapathoz Kész Petra, amivel kapcsolatban ezt mondja Kertész Csaba, a zenekar vezetője:

Sok új lehetőség nyílt meg előttünk, hiszen a 90-es évek bővelkedtek női énekhangra írt giga-slágerekben.

amihez Boros Gábor nagybőgős csak annyit tesz hozá:

Kézenfekvőnek tűnt egy vérbeli női dalt választani a legújabb feldolgozásunkhoz.

A zenekar első nagylemezén már bemutatkozó, jazz- és klasszikus versenyeken egyaránt elismert Babindák István a swing aranykorának klarinéthangzását is hozzáadta most a Creme de la pop zenéjéhez. Az európai húros jazzt a 30-as években megalapító Django Reinhardt, a gypsy swing himnuszává vált Minor Swing-jéből kölcsönzött dallammal lesz kerek az alábbi szám.


premier pop hír swing créme de la pop



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása