2016.12.06. 14:02 – Szponzorált Tartalom

Fedezd fel a Marshall erősítők új generációját és nyerj Marshall London okostelefont!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

code_mobil_2_1.jpg

Ha meghallod azt a szót, hogy Marshall, elsőként valószínűleg te is a hangládára asszociálsz, amelyekből Zakk Wylde-tól a Slayerig minden szigorúbb zenét játszó zenekar színpadán össze lehet számolni legalább egy tucatnyit. A Marshall maga a rockzenei tradíció, az emblematikus márkanév, olyannyira, hogy bizonyos zenészek a közérthetőség kedvéért más gyártmányú erősítőket és hangfalakat is így emlegetnek, ha egy-egy rokonnak el kell magyarázni a karácsonyi ebédnél, mivel is van tele a turnébusz hátulja. A cég komolya újítással jelentkezett ebben az évben a CODE széria képében, sőt, még egy nyereményjátékuk is zajlik a napokban, melyben egy különleges Marshall okostelefon vár gazdára. Olvass tovább! 

Bár hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy egy ilyen patinás név csak az évtizedek óta csak a jól bevált recepteket hajlandó követni, a Marshall időről-időre friss területeket fedez fel magának. Idén debütált az új generációs CODE erősítő sorozat, amely a Softube® technológiájával és kedvező árával a modellezős erősítők közönségét célozza meg, valamint a közelmúltban az okostelefonok piacán is letették névjegyüket a Marshall Londonnal.

A programozható CODE erősítők ügyesen kombinálják az autentikusan modellezett klasszikus és mai Marshall hangzásokat, a professzionális minőségű effektekkel. A CODE előerősítő, végerősítő és hangfal modelleket az audio szoftverek terén úttörő Softube céggel közösen fejlesztették. Így alkották meg a Marshall-Softube (MST) technológiát, ami tökéletes pontossággal adja vissza a klasszikus és mai Marshall termékek hangzását.

A CODE-ba 14 előerősítő, 4 végerősítő és 8 hangfal modell került. Ezenkívül 24 effektet is kapunk a kombóval, többek között, kompresszort, klasszikus torzítókat, Wah-Wah effektet, hangmagasság emelőt, kórust, phasert, flangert, tremolót, visszhangot Tap Tempo képességgel, és stúdió minőségű zengetőt.

A CODE a leghíresebb és legkedveltebb Marshall-modellek hangján kívül számos újdonsággal jár a vásárlók kedvében: Bluetooth® kapcsolaton keresztül is vezérelhetjük a CODE-ot, továbbá az iOS vagy Android eszközökről történő zene streamelés is megoldható az ingyenesen letölthető GatewayTM alkalmazás segítségével. Kedvenc zeneszerkesztő programunkhoz is csatlakozhatunk az erősítőn található USB porton keresztül, digitális interfészként használva a CODE-ot. A dedikált audió bemenetre MP3 lejátszót is ráköthetünk, így könnyedén jammelhetünk kedvenc előadónkkal, és fejhallgatóval csendesen is gyakorolhatunk. A CODE-hoz programozható lábkapcsoló is csatlakoztatható, mellyel 30 gyári preset váltható és egyéb funkciók is vezérlehetők.

Egy ilyen forradalmi újítás minden gyártó életében mérföldkő, ezért a Marshall erősítők hivatalos forgalmazója, az Audmax Kft. az eseményt szeretné minden vásárlónak még emlékezetesebbé tenni. Nincs más tennivaló a részvételhez, mint regisztrálni a megvásárolt CODE erősítőt a www.garanciaregisztracio.hu weboldalon, majd a visszaigazoló emailt továbbküldeni névvel, postacímmel és pólómérettel kiegészítve a codejatek@marshallamps.hu e-mail címre. A minden új CODE-családtagnak járó póló mellett az egyik szerencsés vásárló egy Marshall Londont is kap a karácsonyfa alá. A mára már emblematikus Marshall-designnal készült, két fejhallgatókimenetes okostelefon garantáltan a legjobb választás azoknak, akik telefonjukat szeretik zenehallgatásra is használni.

A sorsolás 2016. december 16-án lesz, így még van pár napotok, hogy beszálljatok a játékba! A Marshall Code erősítőket kipróbálhatjátok Budapesten a Hangáruházban, valamint a jobb hangszerboltokban.  

A játékról további információkat az Audmax honlapján találhattok!


promóció szponzoráció okostelefon erősítő audmax code marshall marshall london



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása