2016.12.12. 16:45 – Lángoló Gitárok

As the Winds Change - Új videó az épp Európában turnézó The Devil's trade-től

Lángoló premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

tdt_2.jpg

A korábbi Stereochrist és jelenlegi HAW frontember Makó Dávid szólóprojektje, a The Devil's trade épp a Crippled Black Phoenix vendégeként járja Európa klubjait, A turné csütörtökön éri el Budapestet, a koncert a Dürer Kertben lesz, Dávid pedig egy nürnbergi öltözőből küldte el nekünk a most elkészült legfrissebb videóklipet. Premier a hajtás után! 

A kizárólag akusztikus gitár és ének hangszerelésű As the Winds Change a megjelenéskor nálunk premiereztetett, azóta vinyl kiadásban is kiadott Those Miles We Walked Alone lemezen is hallható. A dalról és a klipről Dávid a következőket mondta:

"Az As the Winds Change volt az első, tudatosan The Devil's Trade-ként írt és publikált dalom. Az azóta eltelt több mint két évben lélegzetelállító dolgokon mentem keresztül. Megjelent a Those Miles We Walked Alone, majd kiadtuk vinylen is, csodálatos koncerteket adhattam, és most éppen a nürnbergi Z-Bau klub öltözőjéből írok, a Crippled Black Phoenix és a Publicist UK zenekarokkal közös Európa turné ötödik állomásán. A turné közepén eljutunk Budapestre is, a Dürer Kertbe, erre a koncertre még kaphatóak a vészesen fogyó elővételes jegyek.

A Stray Heart Acoustic egy duókra és szóló előadókra fókuszáló online zenei műsor, melynek célja ezen élő performanszok bemutatása egyedi környezetben, profi technikai körülmények között. A műsor meghívásos alapon működik a Stray Heart Records gondozásában. Maga a stúdió 2016 tavaszán nyitotta meg kapuit Budaörs városában, ahol szeretettel várja azokat a zenészeket/zenekarokat, akik a felvételek minősége mellett, a lehető legjobb áron szeretnék elkészíteni dalaikat, lemezeiket!"

A csütörtöki koncertről további információkat a kapcsolódó Facebook-eseményen találtok! 

A posztot az NKA és a Cseh Tamás Program támogatta:

cstp_logo.jpg


premier folk rock blues stereochrist haw makó dávid the devils trade



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása