2016.12.27. 14:51 – dankógábor

Barátja talált a holtan fekvő George Michaelre

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A George Michaellel már öt éve egy párt alkotó Fadi Fawaz talált rá az énekes holttestére vasárnap délelőtt. Ezt Fawaz már a Twitteren is megerősítette, mikor kiírta, hogy soha nem fogja elfelejteni ezt a karácsonyt, amikor a partnerét békésen fekve, holtan találta az ágyban. Azóta a Daily Telegraph-nak nyilatkozott is a sztárfodrász, ahol elmondta, hogy karácsonyi ebére indultak volna, ezért ment el az énekes oxfordshire-i otthonába. Azt is elárulta, hogy még mindig nem tudják mi történt pontosan. Fawaz szerint igaz, hogy korábban elég bonyolult volt minden az énekes körül, de nagyon várta már a karácsonyt. 

Most minden romokban hever. Azt akarom, hogy úgy emlékezzen rá mindenki, amilyen valójában volt, egy csodálatos emberként.

George Michael halálhírét egyébként szinte az egész celebvilág kommentelte, és egyaránt sokkolta a pop és rockszínteret az 53 éves popsztár váratlan elhunyta.


pop hír george michael



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása