2017.01.01. 00:01 – Lángoló

Itt van 2017 első nagylemeze - Lóci játszik: Krokodil

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

locigang.jpg

Most, ebben a pillanatban jelent meg a Lóci játszik második nagylemeze, ami egyben 2017 első albuma is. A lemez elérhető a szokásos digitális oldalakon, illetve itt a Lángolón is végig lehet hallgatni, mint az év első premierjét. A Krokodil természetesen megjelenik fizikailag is, de majd csak a lemezbemutatón lehet elsőként kapni. Viszont van belőle egy erősen limitált példányszámú verzió is, ami lényegében egy nagylemez formájú tok, benne az új lemez pendrive-on, illetve más lócis meglepetések. Alább a Supersize-ban, a Zsiráf Szandban és a Nordic stúdióban készült lemez, illetve némi információ magától Lócitól.

A lemezcímről: 

Mindig is akartam egy állatos című lemezt, így amikor a háromnapos stúdióhadművelet egyik estéjén azon morfondíroztunk fröccsözgetve a kanapén, hogy mi legyen a lemez címe, mindenképpen valami olyat akartunk, ami egy közös emlék. Mi alkottuk, közös sztori és mindenkinek ugyanaz fog róla eszébe jutni. Csaba úr (alias Csabi bácsi), a zenekar sofőrjének száját hagyta el egyszer a krokodil egy váratlan pillanatban, így abszolút favoritként került végül a lemezborítóra, mint cím. Csabi pedig büszke névadóként örökre beírta magát (ismét!) a magyar könnyűzene történetébe. Remélhetőleg.

A különbség az első lemezhez képet: 

Az első egy almanach jellegű, összesítő lemez volt, ami az elmúlt 10-15 év termésének legjavát tartalmazta. A mostani az elmúlt másfél év turnézással és koncertezéssel teli időszakában íródott, így sokkal jobban rajta van az együttes többi tagjának keze nyoma. Emellett hangosabb is lett, mint a Hadd legyek arról híres, több a bugi, a riff, a szóló.  

A deluxe kiadásról:

"Játékosedzőként" azt kell mondanom, a deluxe edition egy közös ötlet, közös akarat terméke. Egy különleges darabot akartunk gyártani minden lelkes rajongónknak karácsonyra, hogy meglephesse magát vagy barátját/barátnőjét egy olyan ajándékkal, mellyel örökre emlékezni fog erre a megismételhetetlen évre, amikor valóban egyről a kettőre lépett a zenekar. A38-as teltház, Veszprémi Utcazene közönségdíj, Akvárium születésnap, dupla teltházas Gozsdu az év végén, közben fülsüketítő sikolyoktól hangos Víztorony Debrecenben, hibátlan közönség Győrben, Sopronban. Felsorolni is nehéz. Valóban nagyon hálásak vagyunk ezekért az élményekért.

locilemez.jpg

A posztot a Cseh Tamás Program támogatta:

cstp_logo.jpg 


premier hír lóci játszik



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása