2017.01.11. 15:34 – Hirdetés

Nyerj jegyet Koszi Janka EP-bemutatójára!

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

koszijanka_2.jpg

Koszi Janka az egyik legfrissebb hang a hazai popzenei porondon. Bár eddig is hallhattunk már az énekesnőről, hiszen korábbi zenekarai (pl. The Acoustic Loops) mellett számos más magyar előadóval dolgozott együtt (a Subscribe-tól kezdve a PASO-n át Király Viktorig), illetve rendszeres vendége a Random Trip esteknek. Mégis mostanra találta meg azt a formációt, amivel igazán kifejezheti önmagát: ez a KosziJanka projekt, melyben kiváló zenészekkel közösen mutatnak be egy olyan eklektikus és zeneileg komplex világot, amely hűen tükrözi Janka érzékeny, mégis erőteljes és természetes személyiségét.

A KosziJanka projekt hátterében 2015 óta Szabó Zé is ott munkálkodik, akivel közösen szerzik a slágergyanús dalokat. Ezek egyike a legújabb, 2016 decemberében megjelent Be Alone című EP friss single-je, a Hol voltál? (Janka angolul és magyarul is énekel), melyet már több mint 22 rádióállomás játszik rotációban és egy jellegzetes hangulatú, érzéki, nyáresti videoklip is készült hozzá:

A Hol voltál? különlegessége a lüktető zenei alap mellett a közhelyektől mentes, izgalmas dalszöveg is, mely tökéletesen illik Janka kicsit füstös hangjához, és a dalon átsejlő határozott személyiségéhez, mely érdekes ellenpontja angyali megjelenésének.

A produkció különböző zenei stílusokat hordoz magában, melyekben a közös pont Janka egyedi hangja és zenei felfogása. A szőke énekesnő remek partnerekre talált zenekara tagjaiban: Szebényi Dániel billentyűn, Gerendás Dani a doboknál, Kőrösi Tibi basszusgitáron, Kővági Dani pedig gitárosként csatlakozott a formációhoz. Őket a Bubbles stúdióban felvett videójából lehet jobban megismerni:

Az énekesnő emellett nemcsak a színpadon tevékenykedik, de a háttérben is sokat tesz a zenei szakma fejlődéséért: mióta elvégezte a Kőbányai Zenei Stúdiót, énektanárként dolgozik, így például a Voice és a Rising Star című műsorokban is láthatta a közönség, ahogy a versenyzőkkel gyakorol. Janka egyébként az éneklés mellett zongorázik és hegedül is.

2016 márciusában Viva Push előadóként indult el a KosziJanka projekt első debütáló dala My Own Home címmel, májusban egy MR2 Akusztik koncerten mutatkoztak be először élőben.

Január 13-án pedig az A38 Hajón végre élőben is megmutatják az év végén megjelent Be Alone EP zenei anyagát. Az estét a soulos, funkos, urbánus tánczenét játszó Kéknyúl zenekarral osztják meg, akik szintén híresek kísérletező és improvizatív hozzállásukről, így érdemes lesz időben érkezni!

JÁTÉK!

Páros belépőt nyerhet az, aki elküldi nekünk Janka Játék tárggyal a jatek@langologitarok.hu címre azt, hogy milyen hangszereken játszik még az énekesnő:

a) trombita és vadászkürt
b) hegedű és zongora
c) gitár és dob


játék hír koszijanka



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása