2017.01.19. 17:11 – Hirdetés

Firkin, Black-Out és Epica hétvégén a Barba Negrában

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

epica_powerwolf.jpg

Firkin lemezbemutató, 25 éves jubileumi Black-Out koncert, Epica és Powerwolf közös metál zúzda – egyből három okot is mondunk, hogy miért érdemes előbújnod a lakásból a hétvégén! Ne süppedj bele a téli depresszióba, inkább vedd a Barba Negra felé az irányt és bulizz egy nagyot! Programajánló a hajtás után! 

Jöhet egy kis ír kocsmapunk, egy nagy adag őszinte, zsigeri bulizene? Van egy banda, akiknél a vidámság-jelző egyből kiakad, amint rákezdenek a muzsikálásra, ők a Firkin. Január 20-án Into the Night című kislemezüket mutatják be a közönségnek. A lemezbemutató mellé pedig egyéb különlegességgel is készülnek, erről így nyilatkoztak:

A tetovált fuvoláskisasszony, Little Lil’ és a virtuóz mandolinos, Gran E. Smith fog eljönni a koncertünkre, hogy „belevegyüljön” a firkinizált légkörbe. Természetesen velünk lesz a Firkin régi énekese, Göttinger Pali is, akit már neves színházi rendezőként ismerhetnek a színházba járó kultúrpunkok.” 

Az előzenekar egyébként a Jolly Jackers lesz, de a szavak helyett inkább hallgassuk meg a lemez címadó dalát!

Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/1773247062943825/

Január 21-én, szombaton, a Barba Negrában ünnepli 25. születésnapját a Black-Out. A jubileumi koncertre különleges és hosszú programot ígérnek Kowáék. Extra produkcióként „Black-Out Icon" névre keresztelve hat zenekar vállalta, hogy saját képére formál 1-1 dalt és eljátssza ezeket. Hogy kik lesznek azok? Fellép az Oltári Fiúk, az Uzipov, a Mrs.Columbo, az Ørdøg, a Zanzibár és az Ocho Macho! Nem ér lemaradni, hiszen olyan dalok is élőben fognak felcsendülni, amelyeket közel tíz éve nem játszottak a fiúk.  

A koncertre 25 éves jubileumi merchandise kollekcióval készül a zenekar, ráadásul még 25 db egyedi, dedikált, logózott dobverő is gazdára talál az este folyamán.

Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/1586368395002182/

Január 22-én, vasárnap érkezik a Barba Negrába az Epica, akik ezúttal nem egyedül jönnek, hanem a Powerwolf és a Beyond The Black társaságában. A holland szimfonikus metal banda a tavaly ősszel megjelent hetedik nagylemezét, a ’The Holographic Principle’ címet viselő korongot turnéztatja most. Coel Janssen billentyűs a következőket nyilatkozta erről: 

„Ezúttal az volt a célunk, hogy megpróbáljunk újat és jobbat mutatni a Quantum Enigmához képest. Az egyik első elhatározásunk az volt, hogy digitális hangsávok helyett több valódi hangszert használjunk, mint legutóbb: fúvósok, vonósok, fafúvósok és népzenei eszközök, ütősök is előkerültek a stúdióban, és ezek segítségével hitelesebbé, élőbbé vált az Epica megszólalása.”

A műfaj kedvelőinek legnagyobb örömére már a koncert előtt beléphetünk a metál oázisba, csak meg kell nézni a ’Beyond The Matrix’ szerzeményükhöz készített új klipet, és az izgalomtól remegő térdekkel várni a vasárnap estét, ahol az előzenekar sem fognak csalódást okozni. 

Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/650812828400950/ 


hirdetés programajánló koncert epica firkin powerwolf black-out bargba negra



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása