2017.02.03. 12:30 – Hirdetés

Retró farsang, Dönci könyvbemutató és táncolható zajzenék a Gödörben

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

anez_cut.jpg

Holnap este retro farsang a legendás Satöbbi közreműködésével, a múlt század legjobb és legrosszabb zenéivel, előtte folytatódik a Volt egyszer egy Kaposvár sorozat Jordán Tamás és Berkes Bence közreműködésével. Programajánló február elejére a Gödör Klubtól a hajtás után. 

Tehát február 4-én, szombaton este 19 órai kezdettel folytatódik a "Volt egyszer egy Kaposvár" sorozat, melynek mostani előadásán Szókratész védőbeszédét adja elő Jordán Tamás és Berkes Bence. Utána este 21 órától retró farsang és videó diszkó. Fellép a SATÖBBI, utánuk DJ Wurlitzer.hu pörgeti a lemezeket a beöltözős mulatságon. A budapesti klubélet túlzás nélkül legendás, saját definíciójuk szerint nindzsa-pornó-űr-horror-kommandó-rockot játszó zenekara mostanában nem koncertezett túl gyakran a fővárosban, szóval az elkötelezetteknek nem érdemes kihagyniuk a bulit. A pénztártól való távozás után, utólagos reklamációknak nincs helye. Tippünk: bevállalósabb koncertlátogatók öltözzenek a L'art pour l'art társulat valamely karakterének, garantált sikert arathatnak vele! Facebook-esemény itt! 

Másnap este 20 órától Dönci Könyvbemutató koncert - tavaly jelent meg a Jaffa Kiadó gondozásában Dénes József "Dönci" Szökésben című könyve. Dönci a pest 2008-ban bekövetkezett haláláig az Európa Kiadó és más zenekarok gitárosaként a pesti underground jellegzetes figurája volt, az este folyamán régi zenésztársai, barátai lépnek színpadra: Frenk, Fekete Jenő, Rózsahegyi István, Gerencsèr Károly, Rósz György, Lidèrc, Víg Mihály, Balaton, Barcs Miki, Menyhárt Jenő, Másik János, Bárdos Deák Ági, ef. Zámbó István, Kamondy Imre és Verebes György. Az este folyamán a könyvet a szerkesztő, Vass Norbert mutatja majd be. A koncert bevételét a szervezők Dönci családjának, Szonjának és a három gyereknek ajánlották fel. Facebook-esemény itt! 

Február 9-én, jövő csütörtökön a Gödör Színpadán: ANEZ, vaghy FT. E #PIANOSET és a YESYES! 
A vaghy egy személyes projekt, amelyhez most Palkovits Edina (E visual) csatlakozik.  A #pianoset egy tematikus sorozat, melynek alapja az improvizáció, amitől minden alkalom egyedi és megismételhetetlen. Az est címe: újjászületés. Nevezhetnénk koncertnek vagy djset-nek, de több annál. Leginkább egy audio-vizuális utazáshoz hasonlít, ahol a hangok és képek egészen új belső világokba repíthetnek el. A zene a minimalizmuson alapul, hangulatában néha melankólikus, néha táncolható harmónia, de van, hogy őrült zajzene. A műfaj egyedülállósága abban mutatkozik meg, hogy rendhagyó módon a vizualitás kilép a háttérszerepből, és egyenrangú partnerévé válik a zenének. Kétségtelenül a hazai elektronikus zenei színtér egyik egyedi színfoltja a Szalai Anesz és Demeter Zoltán által alkotott ANEZ, ami saját bevallásuk szerint elektronikus-alternatív zenét játszik, de az art-pop kifejezés is helytálló lehet. Lélekkel teli elektronika, szuggesztív ének, saját maguk által gyűjtött hangok, zajok és atmoszféra "popdal-formába" öntve. Facebook-esemény itt! 


balaton hirdetés farsang retró programajánló gödör európa kiadó vidámpark dönci satöbbi anez vaghy yesyes!



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása