2017.02.03. 14:10 – Lángoló

Szerelmes dal, cukiság nélkül – Új szöveges videó az Éva Presszótól

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

evapresszo_dsc_0387.jpg

A magát popundergroundnak definiáló debreceni zenekar csak 2015-ben alakult, de az azóta eltelt idő alatt már számtalan klubkoncerten, egy kis- és egy nagylemezen, több Petőfi TV-s interjún, valamint két klipen is túl van. Az Éva Presszó most a 2016 nyarán megjelent Nyitva című debütalbum egyik dalához, a Ragadozóhoz készített szöveges videót. A dal keletkezésének hátteréről ezt mondta Jónás Péter szövegíró:

A szerelem a legédesebb házi vadállatunk. Jobb nem is nagyon történhet velünk az életben, mint hogy ez a bestia rágcsálja belül a húsunkat-szívünket. A zenekarral megpróbálunk zeneileg visszaharapni, imádom azt az óbégatós elszállást a végén.

Vigh Évi énekesnő mondja:

Én nem tudok kicsit szerelmes lenni. Vagy megveszek, vagy nem történik semmi. Ebben a dalban nem a szerelem rózsaszín ködét meg a pillangókat a gyomorban mutatjuk meg. Arról énekelek, amikor minden érzéked kiélesedik, mindent felforgatsz, minden józan eszed elhagy. A szerelem kevésbé kedves oldalát világítjuk meg, ahol őrjöngés, meg ösztönök vannak, amik egy pillanat alatt felzabálnak. A szívecskés-párnás cukiságokat meghagyjuk az idealistáknak.

A zenekar legközelebb 2017. február 4-én lép fel a Gólyában.

A posztot a Cseh Tamás Program támogatta:

cstp_logo.jpg 


pop hír éva presszó



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása