2017.02.06. 11:40 – Lángoló

Tudom, mit csinálsz esténként! - Itt a Godgiven új klipje Chinóval

Lángoló Premier

godgiven.jpg

Lakatos "Chino" Attila megihlette a Godgiven zenekart. Chinót senkinek sem kell bemutatni, aki viszonylag gyakran szokott rock- vagy metálkoncertekre járni Magyarprszágon. Ő a "mindenhol ottlévő", a kétlábon járó zenei lexikon. Egyesek szerint híresebb, mint a legtöbb zenekar, akiknek a koncertjén megfordul. Az viszont biztos, hogy nincs olyan jelentősebb zenei esemény, ahol ő ne lenne jelen.

Nem egyszer előfordult, hogy a szokásos, egész éjszakás koncertjárása végén beesett egy koncertünkre – meséli a Godgiven zenekar. – Egy ilyen estén jött az ötlet, hogy statuáljunk vele példát: „Emeld fel végre a segged, és menj az élmények után!” Később pedig megszületett a Now-here című dal, ami szövegileg ugyanezt a témát dolgozza fel, úgyhogy ezzel a kisfilmmel még csak jobban aláhúzzuk a fő mondanivalóját: Hozd ki minden pillanatból a legjobbat!

A klip jeleneteit a Godgiven tagjai forgatták, a vágás pedig a Proving Ground Pictures-ös Firka keze munkája.


premier metál hír godgivenKommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.