2017.02.15. 12:53 – Hirdetés

Idei első budapesti koncertjére készül Copy Con

Nyerj páros belépőt a szombatibulira!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

copycon.jpg

Copy Con utoljára tavaly októberben játszott a fővárosban, szintén a ShowBarlang színpadán. A rendkívül jól sikerült őszi buli után nem is lehetett kérdés, hogy ugyanitt kezdi meg idei budapesti koncertjeinek sorát. A koncertre most egy páros belépőt is nyerhetsz, ha jól válaszolsz a játékban feltett kérdésre! 

A szolnoki reggae-mogul körül nagy a pörgés mostanság. Nagysikerű ’AZ’ c. lemezéről folyamatosan érkeznek a klipek – legutóbb épp Karácsonykor a rendkívül pozitív fogadtatásban részesülő no-budget, selfie-videó az Életek éneke című dalhoz. Copy Con a folyamatos koncertezés mellett jelenleg is új dalokon dolgozik. Most szombaton ismét Budapesten, a Showbarlangban lép színpadra. A bulira még elérhetők az elővételes jegyek, előtte és utána Selecta Áfonya adja majd a talpalávalót.

Most pedig jöjjön a játék. A következőre kérdésre valószínűleg minden rajongó könnyen tud majd válaszolni.  

Mi volt Copy Con első lemezének címe? 

a. Nép Hangja

b. Szolnok City 

c. Az élet megy tovább

A megfejtéseket szokás szerint a jatek@langologitarok.hu e-mail címen várjuk, ezúttal Lángoló-Copy Con-játék megjelölésű levélben. Nem sértődünk meg, ha megosztjátok ezt a cikket az idővonalatokon, vagy ha kedvelitek a Facebook-eseményt. A kérdésekre válaszolhattok fordulónként, vagy a végén egyszerre is. Február 17-én, pénteken reggel sorsolunk, a nyerteseket közvetlenül utána e-mailben értesítjük. Várjuk a megfejtéseket!

További információk a koncert Facebook-eseményén!


hirdetés játék reggae koncert copy con progamajánló showbarlang



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása