2017.02.15. 10:57 – Lángoló

Itt egy laza, rádióbarát dal a Cloud 9+-tól

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

cloud33_ff_jpg_kicsi-1.jpg

Új dallal jelentkezett a Cloud 9+. A Scars című szám hozza a zenekartól már megszokott hangzást, ám kissé mégis kilóg a sorból, mivel jóval lazább, rádióbarátabb vonalon mozog. A zenekar március 4-én mutatja majd be a The Next Step című második lemezét. A koncert az Akvárium NagyHalljában lesz majd. Alább bemutatjuk a dal szöveges videóját, illetve némi információ is van hozzá a zenekartól. Szivák Zsolttal és Tóth Bercivel beszéltünk az új anyagról és a lemezbemutatóról.

A Scars más, mint az eddigi számok, ugyanis kicsit elrugaszkodtunk a dubstep-es, drum and bass-es vonaltól, így egy lightosabb dal született. Kilóg az eddigi sorból, nem éppen a megszokott vonal, de szeretünk kísérletezni, és nagyon szeretjük a dalt – ahogyan az új lemezt is.

- mondja Szivák Zsolt az új dalról, amihez Tóth Berci ezt teszi hozzá:

A Scars az új lemez előfutára, valóban más, mint amiket eddig csináltunk, valamivel poposabb, de ettől függetlenül persze nem tisztán poplemezre kell számítani, az alapvető stílusjegyeinket természetesen nem felejtettük el. A dal abból a szempontból is különleges, hogy a hozzá tartozó klipet a befagyott Balaton jegén forgattuk a Studio-X csapatával.

Az új lemezről Szivák:

Az albumot a héten fejezzük be, több featuring is lesz rajta, együtt dolgoztunk például MC Fedora-val, Kemonnal (Irie Maffia) és Jabin Petivel is. Az első lemezhez hasonlóan a The Next Step is elég változatos lesz, igen színes skálán mozog a metáltól a dubstepig.

A lemezbemutatóról pedig ezt mondja Tóth:

Közel van már a március 4, és tényleg nagyon várjuk a bulit. Az összes szám megszólal majd az Akváriumban az új lemezről, extra fénnyel, extra látvánnyal, extra vendégekkel készülünk, és eléggé fogynak a jegyek, szóval érdemes időben kapcsolni.


pop rock hiphop hír dubstep cloud9+



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása